Uzený Sladká brambora Recept na dušené maso
Po kouření masa a ryb po celý týden potřebujete vyvážený den, abyste znovu zvýšili hladinu zeleniny. A ano, víme, zelenina zní mnohem nudně než dobrý uzený hrudník nebo jemně uzený losos. Stále by vás však překvapilo, jak kouření zeleniny dává opravdu pěkné zvrat, aby ochutnal zeleninu. Pomyslete na to, že jste na grilu zapálili své zeleniny. Dává vám to jen to venkovní vaření. Nyní zkuste tento recept na uzenou sladkou bramborovou guláš! Vydatné, zdravé a super chutné!
Ingredients
3 Sladké brambory, oloupané a nakrájené na kostky
1 PL oleje
1 velká cibule, nakrájená na kostičky
4 stroužky česneku, mleté
1 ČL kurkuma
½ ČL kari
½ lžičky kmínu
¼ lžičky chilli vloček
1 ČL soli
½ ČL černého pepře
¾ lžičky skořice
¼ lžičky muškátového oříšku
1 šálek zeleninového vývaru
1 plechovka cizrny (14 oz)
1 plechovka nakrájených rajčat (14 oz)
Koriandr
Preparation
Udit kostky sladkých brambor po dobu 1 hodiny s olšovými sušenkami při 250 °F
Na oleji na mírném ohni 2-3 minuty orestujte cibuli a česnek
Přidejte koření, vývar a uzené batáty a přiveďte k varu
Snižte teplotu a vařte, dokud nejsou batáty měkké
Přidejte cizrnu a konzervovaná rajčata
Vařte dalších 5 minut
Podávejte s koriandrem
Užívat si!
Autor Lena Clayton
Olše
dřevo
Olše se běžně používá pro uzený losos kvůli své jemnější chuti. Díky své lehké, sladké a pižmové chuti se však jedná o jemnou kouřovou příchuť, která se hodí téměř ke každému pokrmu.
Shop Now