Mexický kouřil Mrkev a kukuřice Polévka
Letní polévka? Absolutně! Zapalovač na pasu pro tento plážový bod, snadnější na mysli pro zabijáka snadný recept! Která cesta na pláž?! Sledujte toho chlapa, který jedí polévku!
Ingredients
2 libry mrkve – oloupané a nakrájené na kousky o velikosti palce
½ červené cibule - velká kolečka
½ bílé cibule - velká kolečka
3 stroužky česneku
1 kukuřičný klas – loupaný
4 šálky zeleninového vývaru
1 PL kurkuma
Sůl a pepř
1 Guajillo pepř – stopka odstraněna
½ ČL kmínového prášku
1 chilli s omáčkou Adobo
1 ČL oregano
½ šálku vody
Obloha:
Drcené tortilla chipsy
Zakysaná smetana
Plátky mrkve
Kukuřice
Petržel
Bílá cibule
Avokádo
Preparation
Naplňte svůj Bradley Smoker sušenkami s chilli kmínem a předehřejte na 270 °CºF (132.2°C). Vezměte prvních 5 ingrediencí a připravte je na stojan. Jakmile se udírna zahřeje, umístěte stojany a uďte 1:1½ hodin, v závislosti na úrovni kouře, kterou chcete na zelenině!
Do hrnce přidejte vše ostatní kromě ½ šálku vody. Přiveďte k mírnému varu. Jakmile zelenina doudí, vyjměte ji z udírny a přidejte ji do hrnce se vším ostatním. Dusíme, dokud mrkev nezměkne (asi 30 minut). Sejměte z varné desky a nechte vychladnout.
Vše přidejte do mixéru a rozmixujte. Pokud chcete extra hladkou polévku, přeceďte přes jemné sítko a znovu rozmixujte. Pokud je pro vás polévka příliš hustá, můžete přidat trochu vody. Ozdobte čím chcete a podávejte!
Recept od: Cory Walby - Testovací kuchyně sobotní noci
Chilli kmín
Směs
Chilli Cumin Biquettes dodají vašemu jídlu teplou kouřovou chuť s trochou nakopnutí. Dobře se hodí k hovězímu, vepřovému, drůbeži a zelenině.
Shop Now