Mexican Smoked Carrot and Corn Soup

Mexický kouřil Mrkev a kukuřice Polévka



Letní polévka? Absolutně! Zapalovač na pasu pro tento plážový bod, snadnější na mysli pro zabijáka snadný recept! Která cesta na pláž?! Sledujte toho chlapa, který jedí polévku!

Ingredients

2 libry mrkve – oloupané a nakrájené na kousky o velikosti palce

½ červené cibule - velká kolečka

½ bílé cibule - velká kolečka

3 stroužky česneku

1 kukuřičný klas – loupaný

4 šálky zeleninového vývaru

1 PL kurkuma

Sůl a pepř

1 Guajillo pepř – stopka odstraněna

½ ČL kmínového prášku

1 chilli s omáčkou Adobo

1 ČL oregano

½ šálku vody

    Obloha:

     Drcené tortilla chipsy

    Zakysaná smetana

    Plátky mrkve

    Kukuřice

    Petržel

    Bílá cibule

    Avokádo

    Preparation

    Naplňte svůj Bradley Smoker sušenkami s chilli kmínem a předehřejte na 270 °CºF (132.2°C). Vezměte prvních 5 ingrediencí a připravte je na stojan. Jakmile se udírna zahřeje, umístěte stojany a uďte 1:1½ hodin, v závislosti na úrovni kouře, kterou chcete na zelenině!

    Do hrnce přidejte vše ostatní kromě ½ šálku vody. Přiveďte k mírnému varu. Jakmile zelenina doudí, vyjměte ji z udírny a přidejte ji do hrnce se vším ostatním. Dusíme, dokud mrkev nezměkne (asi 30 minut). Sejměte z varné desky a nechte vychladnout.

    Vše přidejte do mixéru a rozmixujte. Pokud chcete extra hladkou polévku, přeceďte přes jemné sítko a znovu rozmixujte. Pokud je pro vás polévka příliš hustá, můžete přidat trochu vody. Ozdobte čím chcete a podávejte!

    Recept od: Cory Walby - Testovací kuchyně sobotní noci

    Chilli kmín
    Směs

    Chilli Cummin bisquettes pro Bradley Smoker

    Chilli Cumin Biquettes dodají vašemu jídlu teplou kouřovou chuť s trochou nakopnutí. Dobře se hodí k hovězímu, vepřovému, drůbeži a zelenině.

    Shop Now