Jalapeño Poppers s Losos
Získejte večírek s těmito chutnými malými poppers v žádném okamžiku! Semena můžete nechat nebo je vyjmout. Vše záleží na tom, jak se vám líbí teplo!
Ingredients
1 balení smetanového sýra (8 oz)
2 polévkové lžíce jemně nasekané pažitky + 1 polévková lžíce navíc na ozdobu
1/2 šálku extra starého bílého čedarového sýra
1/2 libry (8 oz nebo 1 šálek) jemně nakrájeného divokého lososa – pár malých kousků si rezervujte na polevy
10 Jalapeño, rozpůlených a očištěných (na to noste rukavice)
Preparation
Předehřejte svůj Bradley Smoker na 320 F (160 °C) a pro tento účel si dejte Ginger Sesame Pucks. V misce smíchejte smetanový sýr, pažitku, starý bílý čedar a nakrájeného lososa. Dobře promíchejte!
Jalapeños nakrájejte, vydlabejte a rozložte na vyložený rošt. Naplňte jalapeños a rozložte je na rošt, abyste se ujistili, že se navzájem nedotýkají.
Vložte do udírny a nechte běžet 40 minut. Zkontrolujte po 30 minutách, abyste se ujistili, že se nepřevaří.
Vytáhněte z kuřáka a přidejte vyhrazeného lososa. Nechte pod brojlerem ve vaší troubě 2-4 minuty, aby se obarvil, nebo si vezměte baterku a opečte vršky poppers a obarvěte i uzeného lososa!!!
Po dokončení vytáhněte z trouby a posypte pažitkou!
Recept od: Cory Walby - Testovací kuchyně sobotní noci
Zrzavý
Sezam
Naše sezamové, zázvorové a mesquite bisquette dodají výraznou chuť, až budete příště připravovat hovězí, zeleninové, kachní nebo jehněčí maso.
Shop Now