Jalapeño Poppers with Salmon

Jalapeño Poppers s Losos



Získejte večírek s těmito chutnými malými poppers v žádném okamžiku! Semena můžete nechat nebo je vyjmout. Vše záleží na tom, jak se vám líbí teplo!

Ingredients

1 balení smetanového sýra (8 oz)

2 polévkové lžíce jemně nasekané pažitky + 1 polévková lžíce navíc na ozdobu

1/2 šálku extra starého bílého čedarového sýra

1/2 libry (8 oz nebo 1 šálek) jemně nakrájeného divokého lososa – pár malých kousků si rezervujte na polevy

10 Jalapeño, rozpůlených a očištěných (na to noste rukavice)

Preparation

Předehřejte svůj Bradley Smoker na 320 F (160 °C) a pro tento účel si dejte Ginger Sesame Pucks. V misce smíchejte smetanový sýr, pažitku, starý bílý čedar a nakrájeného lososa. Dobře promíchejte!

Jalapeños nakrájejte, vydlabejte a rozložte na vyložený rošt. Naplňte jalapeños a rozložte je na rošt, abyste se ujistili, že se navzájem nedotýkají.

Vložte do udírny a nechte běžet 40 minut. Zkontrolujte po 30 minutách, abyste se ujistili, že se nepřevaří.

Vytáhněte z kuřáka a přidejte vyhrazeného lososa. Nechte pod brojlerem ve vaší troubě 2-4 minuty, aby se obarvil, nebo si vezměte baterku a opečte vršky poppers a obarvěte i uzeného lososa!!!

Po dokončení vytáhněte z trouby a posypte pažitkou!

Recept od: Cory Walby - Testovací kuchyně sobotní noci

Zrzavý
Sezam

Zázvorové sezamové bikety pro kuřáky Bradley

Naše sezamové, zázvorové a mesquite bisquette dodají výraznou chuť, až budete příště připravovat hovězí, zeleninové, kachní nebo jehněčí maso.

Shop Now