Jak udělat kouř Rajčatový předkrm
V tomto videu Joe kouří některá rajčata a promění je ve velmi chutný uzený předkrm rajčat.
Ingredients
8 rajčat
1 Na malé kostičky nakrájená cibule
4 stroužky česneku
Sůl a pepř
Tymián
Balzámový ocet
Extra panenský olivový olej
Preparation
Nožem vyjměte jádřinec rajčat.
Jakmile vyjmete jádřince, nakrájejte každé rajče na čtvrtiny a pokračujte v odstraňování semínek z rajčat.
Dejte rajčata na stojan a posypte je košer solí a pepřem.
Jakmile jsou vaše rajčata v udírně, nastavte teplotu na 250ºF (121ºC), nastavte dobu vaření na 1 hodinu a 30 minut a dobu uzení na 1 hodinu. Na dno přidejte čtyři bílé biskety.
Zatímco se rajčata udí, nalijte na pánev olej a přidejte na kostičky nakrájenou cibuli, česnek a tymián.
Jakmile váš česnek, cibule a tymián získají zlatohnědou barvu, vypněte pánev.
Poté, co jsou vaše rajčata uzená, vyndejte je a rozmixujte na pyré v kuchyňském robotu. Když jsou rajčata rozmixovaná, přidejte balzamikový ocet.
Smíchejte pasírovaná rajčata s cibulí, česnekem a tymiánem na pánvi a přidejte další dva kousky tymiánu.
Nechte směs rajčat, česneku, cibule a tymiánu dále dusit na pánvi po dobu 30 minut.
Po 30 minutách si můžete rajčata vychutnat na sušence nebo samotná!
Recept od: Kouření s Joem
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now