How to Make Smoked Tomato Appetizer

Jak udělat kouř Rajčatový předkrm



V tomto videu Joe kouří některá rajčata a promění je ve velmi chutný uzený předkrm rajčat.

Ingredients

8 rajčat

1 Na malé kostičky nakrájená cibule

4 stroužky česneku

Sůl a pepř

Tymián

Balzámový ocet

Extra panenský olivový olej

Preparation

Nožem vyjměte jádřinec rajčat.

Jakmile vyjmete jádřince, nakrájejte každé rajče na čtvrtiny a pokračujte v odstraňování semínek z rajčat.

Dejte rajčata na stojan a posypte je košer solí a pepřem.

Jakmile jsou vaše rajčata v udírně, nastavte teplotu na 250ºF (121ºC), nastavte dobu vaření na 1 hodinu a 30 minut a dobu uzení na 1 hodinu. Na dno přidejte čtyři bílé biskety.

Zatímco se rajčata udí, nalijte na pánev olej a přidejte na kostičky nakrájenou cibuli, česnek a tymián.

Jakmile váš česnek, cibule a tymián získají zlatohnědou barvu, vypněte pánev.

Poté, co jsou vaše rajčata uzená, vyndejte je a rozmixujte na pyré v kuchyňském robotu. Když jsou rajčata rozmixovaná, přidejte balzamikový ocet.

Smíchejte pasírovaná rajčata s cibulí, česnekem a tymiánem na pánvi a přidejte další dva kousky tymiánu.

Nechte směs rajčat, česneku, cibule a tymiánu dále dusit na pánvi po dobu 30 minut.

Po 30 minutách si můžete rajčata vychutnat na sušence nebo samotná!

Recept od: Kouření s Joem

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now