How To Make Salt-Crust Baked Potatoes

Jak vyrobit sůl Pečené brambory



Může to být základní, ale je to něco jiného než! Jednoduché a snadno vyrobitelné přílohy, které je na vnější straně křupavé a nadýchané zevnitř.

Ingredients

6 Červených brambor

1 lžíce košer soli

3 PL řepkového oleje

Máslo

Kousky slaniny

Preparation

Do velké mísy přidejte předem očištěné a nakrájené brambory a potřete je řepkovým olejem. Poté důkladně posypte solí.

Nastavte udírnu na 320 °F (160 °C) a předehřejte ji po dobu 15 minut.

Umístěte brambory na mřížku a uďte je 60–75 minut nebo dokud nejsou uprostřed měkké (testujte vidličkou). Pro tento recept můžete použít mesquite bisquettes.

Podávejte s oblíbenými polevami. Doporučujeme kousky másla a slaniny!

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now