Jak vyrobit sůl Pečené brambory
Může to být základní, ale je to něco jiného než! Jednoduché a snadno vyrobitelné přílohy, které je na vnější straně křupavé a nadýchané zevnitř.
Ingredients
6 Červených brambor
1 lžíce košer soli
3 PL řepkového oleje
Máslo
Kousky slaniny
Preparation
Do velké mísy přidejte předem očištěné a nakrájené brambory a potřete je řepkovým olejem. Poté důkladně posypte solí.
Nastavte udírnu na 320 °F (160 °C) a předehřejte ji po dobu 15 minut.
Umístěte brambory na mřížku a uďte je 60–75 minut nebo dokud nejsou uprostřed měkké (testujte vidličkou). Pro tento recept můžete použít mesquite bisquettes.
Podávejte s oblíbenými polevami. Doporučujeme kousky másla a slaniny!
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now