How To Make Crispy Smoked Jalapeño Poppers

How To Make Crispy Smoked Jalapeño Poppers



These smoked jalapeño poppers are the ideal appetizers for a game day!

Ingredients

12 středních jalapeños

8 uncí smetanového sýra – změkčený

1 šálek sýru čedar

12 plátků slaniny - rozpůlit

Kosher sůl a černý pepř

Preparation

Předehřejte udírnu na 180 °F (82 °C).

Jalapeňos rozkrojte podélně napůl a malou lžičkou vyškrábněte všechna semínka.

Ve střední misce smíchejte smetanový sýr, sýr čedar a sůl a pepř podle chuti.

Touto směsí naplňte každou polovinu jalapeña. Každý obalte půlkou slaniny a zajistěte párátkem. Položte je na plech.

Uzené jalapeños po dobu 30 minut. Pro tento recept můžete použít mesquite bisquettes.

Vyjměte je z udírny, doděláte recept na grilu. Předehřejte gril na 320 °F (160 °C). Vařte poppers, dokud se slanina neupeče na požadovanou propečenost, ještě asi 30 minut. Podávejte je teplé.

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now