![How To Make Crispy Smoked Jalapeño Poppers](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/AdobeStock_138257583-scaled.jpg?v=1694091450&width=1500)
How To Make Crispy Smoked Jalapeño Poppers
These smoked jalapeño poppers are the ideal appetizers for a game day!
Ingredients
12 středních jalapeños
8 uncí smetanového sýra – změkčený
1 šálek sýru čedar
12 plátků slaniny - rozpůlit
Kosher sůl a černý pepř
Preparation
Předehřejte udírnu na 180 °F (82 °C).
Jalapeňos rozkrojte podélně napůl a malou lžičkou vyškrábněte všechna semínka.
Ve střední misce smíchejte smetanový sýr, sýr čedar a sůl a pepř podle chuti.
Touto směsí naplňte každou polovinu jalapeña. Každý obalte půlkou slaniny a zajistěte párátkem. Položte je na plech.
Uzené jalapeños po dobu 30 minut. Pro tento recept můžete použít mesquite bisquettes.
Vyjměte je z udírny, doděláte recept na grilu. Předehřejte gril na 320 °F (160 °C). Vařte poppers, dokud se slanina neupeče na požadovanou propečenost, ještě asi 30 minut. Podávejte je teplé.
Mesquite
Dřevo
![Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/files/48-Bisquette-Box-Mesquite-e1580763947936_2476bce4-1c31-428e-86d9-4ad423fc70af.png?v=1693468796&width=533)
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now