How to Smoke Slaw

Jak kouřit Slaw



To je uzená slaw, dělá lahodnou přílohu pro tažené vepřové sendviče, hrudník, cheesesteak nebo jakékoli jídlo, které byste podávali s salátem. Chvíli to trvá, ale chuť zelí kouřená slaninou, cibulkou, omáčkou a máslem BBQ zapůsobí na všechny! A pokud se chcete dozvědět více o tom, co jsem tento měsíc vyrobil tažené vepřové maso, hrudník, losos, uzené boky a občerstvení.

Ingredients

1 Velká hlávka červeného zelí

1 střední bílá cibule

4 plátky husté uzené slaniny

1 šálek BBQ omáčky, rozdělený

2 lžíce másla

½ šálku kuřecího vývaru

Preparation

Použijte velkou hlávku zelí a opatrně vykrojte jádřinec. Ostrým kráječem nebo malým kuchyňským nožem nařízněte střed tak, aby vám vznikla dutina o průměru asi 3 palce, která přesahuje asi palec před spodkem zelí.

Dno zabalte do hliníkové fólie, aby při přidávání ostatních ingrediencí nic nekapalo.

Nakrájejte jednu střední cibuli.

Na pánvi opečte 4 plátky uzené slaniny, aby byly křupavé. Poté je vyjměte a rozdrobte.

Nechte si 2 lžíce tuku ze slaniny.

Na tuku ze slaniny orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, až zesklovatí. To by mělo trvat asi 5 minut při střední teplotě. Poté přidejte rozdrobenou slaninu zpět do pánve.

Vmíchejte ½ šálku vaší oblíbené BBQ omáčky.

Když to všechno začne bublat, nalijte to všechno do dutiny zelí a naplňte ji.

Umístěte to na tác do udírny na 2 hodiny při 225ºF/107°C.

Každých 30 minut ji polijte BBQ omáčkou.

Po 2 hodinách zvyšte teplotu na 350 °CºF/176°C.

Vezměte zelí a zabalte do hliníkové fólie, zdola nahoru, nahoře ponechte prostor

V malém hrnci rozpustíme 2 lžíce másla.

Opatrně nalijte ½ šálku kuřecího vývaru a rozpuštěné máslo do dutiny zelí.

Dutinu zakryjte fólií a vařte další 2 hodiny.

Vyjměte zelí a vložte jej do pekáče o rozměrech 9 x 13 palců.

Odstraňte fólii. Zelí bude velmi jemné.

Zelí nakrájejte kuchyňskými nůžkami nebo nožem.

*Podávejte teplé nebo studené.*

*Udělejte to pikantní a přidejte do BBQ omáčky 1 lžičku horké omáčky.*

Recept od: Marc je na grilu