Hýčel tatínek ... uzený Baba Ganoush Recept
Hýčel táta nebo Baba Ganoush je předkrm. Ačkoliv podobně jako humus, připravíte jej pomocí vařeného lilku s kašem, kořeněným olivovým olejem a tahini. Jste připraveni vyzkoušet něco nového?
Tento recept dává přibližně jeden šálek.
Ingredients
1 lb lilku
2 stroužky česneku
2 lžíce čerstvé petrželky
Šťáva a kůra z jednoho citronu
2 lžíce tahini (sezamové máslo)
2-4 PL olivového oleje
Sůl pepř
Preparation
Lilek nakrájejte na čtvrtiny a položte kůží dolů na udírny.
Udit po dobu 2 hodin při 200 °F s bílými sušenkami.
Nechte lilek vychladnout, poté vidličkou odstraňte dužinu ze slupky a vložte do cedníku, abyste odstranili přebytečnou tekutinu.
Stroužky česneku zpracujte v kuchyňském robotu (pokud nemáte kuchyňský robot, můžete česnek nasekat a zbývající ingredience spojit vidličkou).
Přidejte dužinu lilku, citronovou šťávu a kůru a tahini a pulzní kuchyňský robot, abyste získali hrubou pastu.
Pomalu přidávejte olivový olej do požadované konzistence.
Přidejte petrželku a několikrát promíchejte, aby se lehce nasekala a spojila.
Dochutíme solí a pepřem.
Podávejte s krekry, toastovým chlebem nebo pita chipsy.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now