Fusilli with Smoked Tomato and Cream Sauce

Fusilli s uzeným Rajčata a krém Omáčka



Všichni souhlasí s tím, že domácí rajčatová omáčka je mnohem lepší než jakákoli. Ale pokud si uděláte omáčku s uzenými rajčaty, bude to prostě perfektní.

Ingredients

4 střední rajčata

4 PL olivového oleje

3 PL másla

1 střední cibule, nakrájená na kostičky

3 stroužky česneku

1½ šálku husté smetany

½ šálku parmazánu

¼ šálku čerstvé bazalky, natrhané na malé kousky

Sůl a pepř na dochucení

500 g těstovin fusilli uvařených podle návodu

Bradley Flavour Bisquettes – Apple, Cherry nebo Maple fungují skvěle

Preparation

Nastavte udírnu na 275 °F pomocí Bradley Flavour Bisquettes dle výběru (Apple, Cherry nebo Maple fungují skvěle pro uzení zeleniny).

Rajčata rozkrojte napůl a položte řezem nahoru na udírnu. Rajčata potřeme olivovým olejem a posypeme solí a pepřem. Vložte stojan do Bradley Smoker a uďte je asi 2 hodiny.

Vyjměte rajčata z udírny a ochlaďte na pokojovou teplotu. Slupku odloupněte a vyhoďte. Uzená rajčata nakrájíme nahrubo na kousky.

V pánvi nastavené na střední teplotu rozpusťte máslo a přidejte cibuli a česnek. Smažte cibuli a česnek za častého míchání po dobu 5-7 minut nebo dokud cibule nezměkne.

Přidejte nakrájená uzená rajčata, hustou smetanu, sůl a pepř. Snižte teplotu na mírný plamen a vařte 10 minut. Sundejte z ohně a vmíchejte parmazán a čerstvou natrhanou bazalku.

Uvařené těstoviny fusilli přelijte omáčkou a podávejte přelité ještě parmazánem posypaným navrchu.

Recept od: Steve Cylka

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now