Boulangère Brambory
Dan Shahin
Umístěte podnos Boulangère Brambory přímo pod maso, abyste zachytili kapky a šťávy během kuchaře, což pouze přidá k lahodné chuti.
Umístěte podnos Boulangère Brambory přímo pod maso, abyste zachytili kapky a šťávy během kuchaře, což pouze přidá k lahodné chuti.
Ingredients
6 velkých voskových brambor, jako je Desiree, oloupané a nakrájené na tenké plátky 3 cibule, nakrájené na tenké plátky
Listy z 1 svazku tymiánu
600 ml vývaru – pokud se jedná o přílohu, můžete to sladit s čímkoli jiným, co vaříte, bude fungovat jakýkoli vývar
25 g másla
Listy z 1 svazku tymiánu
600 ml vývaru – pokud se jedná o přílohu, můžete to sladit s čímkoli jiným, co vaříte, bude fungovat jakýkoli vývar
25 g másla
Preparation
V tácku nebo misce nahrubo navrstvěte brambory a cibuli na pekáč, můžete to udělat jako celé jednotlivé vrstvy každého nebo vrstvu 1 po 1 za sebou, abyste vytvořili smíšené vrstvy. Mezi každou vrstvu posypte lístky tymiánu, špetku soli a pár kousků černého pepře.
Opatrně přelijte vývarem, protože chvíli potrvá, než prosákne štěrbinami brambor a cibule.
Přidejte špetky másla rozetřené po povrchu.
Metoda kouření
Nastavte udírnu na 110 C a jakmile se teplota zvýší, zapněte kouř. Použili jsme biskety z jablečného dřeva, ale můžete použít biskety s příchutí Bradley, které chcete. Doporučujeme, pokud se to podává jako příloha, jídlo je poměrně univerzální, takže ho můžete udit s bisketami s jakoukoli příchutí, které používáte jako hlavní jídlo. Je také docela hezké, pokud to děláte, umístit tác na brambory Boulangère přímo pod maso, abyste během vaření zachytili kapky a šťávu, což jen přidá na lahodné chuti.Uďte 3–4 hodiny, dokud není vršek křupavý a nezískal pěknou zlatou barvu a brambory jsou lahodně měkké a mastné.