Winner Smoked Cured Bacon Recipe

Vítěz kouřil Slanina Recept



Tento recept je jistě vítězem. Sledoval jsem Kutasův recept docela těsně. Pro 16 liber jsem použil následující léčbu: 1 1/2 šálku košerových sůl přibližně 100 gramů léku #1 3 šálky Honey Chuť je o něco více „hammy“ než javorový lék, který se mi líbí. Pro můj vkus to bylo jen trochu slané. Můžete trochu omezit. Jen varovné slovo: Vařte to na nižší teplo, než byste zakoupali, bude hořet. Ale vařené pomalu, dostanete nádhernou vůni a to dobře vykresluje. Miluji chuť této slaniny a udělám to znovu a vyladit, dokud to pro mě nedostanu perfektní. Brankář!

Ingredients

16 liber vepřového bůčku

Pro The Cure:

1 ½ šálku košer soli

Přibližně 100 gramů kúry #1

3 šálky medu

Preparation

Kúru po 6 dnech v lednici opláchněte a nechte asi 40 minut uležet při pokojové teplotě.

Vysušte jej v Bradley po dobu 1 hodiny při 140ºF (60ºC), poté aplikujte Hickory smoke, dokud nedosáhne 127ºF (52,7ºC) (asi 3,5 hodiny).

Snižte teplotu na 120ºF (48,9ºC) a nechte kouřit další půl hodiny.

Chuť je trochu „šumělejší“ než javorová kúra, kterou mám rád. Na můj vkus to bylo trochu moc slané, ale ne moc. Příště trochu uberu. Tento recept se mi líbí a budu ho opakovat a v budoucnu se ho pokusím vytočit k dokonalosti.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now