Bacon Wrapped Smoked Armadillo Eggs

Slanina zabalená uzená Armadillo vejce



Ukážu vám, jak vyrobit na bradley digitální kuřák zabalená vejce Armadillo zabalená slaninou. Tento recept Armadillo Eggs je velmi snadný a určitě to bude hitem na dalším setkání BBQ. Plný recept jsem pro vás dal na spodní část popisu!

Ingredients

 5 Jalapeňos

1 8oz balení smetanového sýra (změkčeného)

½ šálku strouhaného sýra

1 lb nebo mletá klobása (použila jsem jemnou italskou klobásu) rozdělená na 5 stejných dílů.

2 proužky slaniny na vejce pásovce

1 PL česnekového prášku

Váš oblíbený grilovací krém (použil jsem Meat Church Honey Hog)

Vaše oblíbená BBQ omáčka nebo glazura

Preparation

Předehřejte Bradley Smoker na 250°F (121,1°C) a zapněte ohřívač bisket na minimálně 20 minut.

Vložte 7 dřevěných bisket na 2 hodiny kouře (7. bisketa se nespálí)

Odřízněte vršky jalapeños a odstraňte semena a žilky pomocí konce lžíce nebo jádra jalapeño.

Čím více semínek/žilek necháte, tím bude pikantnější.

V samostatné misce smíchejte smetanový sýr, strouhaný sýr, česnekový prášek a asi lžičku vašeho oblíbeného BBQ třeně. Míchejte až do úplného začlenění.

Každé jalapeño naplňte směsí smetanového sýra

Každé plněné jalapeño pečlivě zabalte do klobásy a ujistěte se, že je zcela zabaleno.

Každé plněné jalapeño zabalené v párku posypte svým oblíbeným grilovacím masem.

Pomocí jednoho proužku slaniny obtočte každé plněné vajíčko pásovce spirálovitě po celé délce vajíčka. Druhým proužkem slaniny zabalte od konce ke konci a zajistěte na místě grilovacím špendlíkem nebo párátkem.

Každé vejce posypte svým oblíbeným grilovacím masem a umístěte na střední mřížku udírny na 1 hodinu 45 minut, nebo dokud se slanina nepropeče a podle vaší chuti.

Každé vejce pásovce zabalené ve slanině potřete svou oblíbenou BBQ omáčkou a vařte dalších 20 minut, nebo dokud omáčka neztuhne.

Vyjměte z udírny a před konzumací nechte 5 minut vychladnout.

Užívat si!

Recept od: Grily G-Rod