Slanina zabalená uzená Armadillo vejce
Ukážu vám, jak vyrobit na bradley digitální kuřák zabalená vejce Armadillo zabalená slaninou. Tento recept Armadillo Eggs je velmi snadný a určitě to bude hitem na dalším setkání BBQ. Plný recept jsem pro vás dal na spodní část popisu!
Ingredients
5 Jalapeňos
1 8oz balení smetanového sýra (změkčeného)
½ šálku strouhaného sýra
1 lb nebo mletá klobása (použila jsem jemnou italskou klobásu) rozdělená na 5 stejných dílů.
2 proužky slaniny na vejce pásovce
1 PL česnekového prášku
Váš oblíbený grilovací krém (použil jsem Meat Church Honey Hog)
Vaše oblíbená BBQ omáčka nebo glazura
Preparation
Předehřejte Bradley Smoker na 250°F (121,1°C) a zapněte ohřívač bisket na minimálně 20 minut.
Vložte 7 dřevěných bisket na 2 hodiny kouře (7. bisketa se nespálí)
Odřízněte vršky jalapeños a odstraňte semena a žilky pomocí konce lžíce nebo jádra jalapeño.
Čím více semínek/žilek necháte, tím bude pikantnější.
V samostatné misce smíchejte smetanový sýr, strouhaný sýr, česnekový prášek a asi lžičku vašeho oblíbeného BBQ třeně. Míchejte až do úplného začlenění.
Každé jalapeño naplňte směsí smetanového sýra
Každé plněné jalapeño pečlivě zabalte do klobásy a ujistěte se, že je zcela zabaleno.
Každé plněné jalapeño zabalené v párku posypte svým oblíbeným grilovacím masem.
Pomocí jednoho proužku slaniny obtočte každé plněné vajíčko pásovce spirálovitě po celé délce vajíčka. Druhým proužkem slaniny zabalte od konce ke konci a zajistěte na místě grilovacím špendlíkem nebo párátkem.
Každé vejce posypte svým oblíbeným grilovacím masem a umístěte na střední mřížku udírny na 1 hodinu 45 minut, nebo dokud se slanina nepropeče a podle vaší chuti.
Každé vejce pásovce zabalené ve slanině potřete svou oblíbenou BBQ omáčkou a vařte dalších 20 minut, nebo dokud omáčka neztuhne.
Vyjměte z udírny a před konzumací nechte 5 minut vychladnout.
Užívat si!
Recept od: Grily G-Rod