Smoked Ginger Honey Pineapple Glazed Spare Ribs Recipe

Uzený zázvorový med ananas zasklí Náhradní žebra Recept



Tento recept jsem si vybral jako změnu z rajčatových bbqových žeber a oni skvěle vypracovali. Byli rozpadající se něžní a glazura na konci je poslala do nebeské kategorie.

Zkuste to, vaši tablemates vám děkují!

tsquared

Ingredients

Ananasová medová marináda:

2 šálky kuřecího vývaru

1 šálek sójové omáčky

1 hrnek kečupu

½ Šálek ananasového džusu (použil jsem místo něj mletý čerstvý)

½ Pohár medu

¼ Šálek sherry

2 PL hnědého cukru

1 ČL strouhaného čerstvého zázvoru

2 stroužky česneku - lisovaný

1 ČL čerstvě mletého pepře

1 ČL nejodizované soli

2 desky 3,8 lb (na desku) a spodní náhradní žebra

Zázvorová medová marináda:

2 PL sójové omáčky

2 PL strouhaného zázvoru

½ ČL čerstvě mletého černého pepře

1 šálek medu

Preparation

Smíchejte všechny přísady na marinádu, přiveďte k varu a vařte 15 minut

Vychladlá marináda nalijte na nakrájená žebra a marinujte přes noc.

Použil jsem jablečné puky na 3 hodiny kouře při 200 °F, teplotě dveří.

Po uzení jsem žebra namazal zbylou marinádou a zabalil do alobalu a poté na 3 hodiny do trouby při 225 °F.

Zatímco byla žebra v troubě, udělala jsem polevu tak, že jsem spojila ingredience a nechala 10 minut povařit, pak nechala vychladnout.

30 minut před podáváním jsem žebra vytáhla a dala polevu a pak zase do trouby.

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now