Uzený zázvorový med ananas zasklí Náhradní žebra Recept
Tento recept jsem si vybral jako změnu z rajčatových bbqových žeber a oni skvěle vypracovali. Byli rozpadající se něžní a glazura na konci je poslala do nebeské kategorie.
Zkuste to, vaši tablemates vám děkují!
tsquared
Ingredients
Ananasová medová marináda:
2 šálky kuřecího vývaru
1 šálek sójové omáčky
1 hrnek kečupu
½ Šálek ananasového džusu (použil jsem místo něj mletý čerstvý)
½ Pohár medu
¼ Šálek sherry
2 PL hnědého cukru
1 ČL strouhaného čerstvého zázvoru
2 stroužky česneku - lisovaný
1 ČL čerstvě mletého pepře
1 ČL nejodizované soli
2 desky 3,8 lb (na desku) a spodní náhradní žebra
Zázvorová medová marináda:
2 PL sójové omáčky
2 PL strouhaného zázvoru
½ ČL čerstvě mletého černého pepře
1 šálek medu
Preparation
Smíchejte všechny přísady na marinádu, přiveďte k varu a vařte 15 minut
Vychladlá marináda nalijte na nakrájená žebra a marinujte přes noc.
Použil jsem jablečné puky na 3 hodiny kouře při 200 °F, teplotě dveří.
Po uzení jsem žebra namazal zbylou marinádou a zabalil do alobalu a poté na 3 hodiny do trouby při 225 °F.
Zatímco byla žebra v troubě, udělala jsem polevu tak, že jsem spojila ingredience a nechala 10 minut povařit, pak nechala vychladnout.
30 minut před podáváním jsem žebra vytáhla a dala polevu a pak zase do trouby.
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now