Smoked Pork Belly Burnt Ends Recipe

Uzený Vepřové břicho Spálené končí recept



Začněte kouřením masa, abyste připravili tento neodolatelný uzený vepřové břicho spálené konce recept. Tímto způsobem bude kouřová chuť naplnit maso a připraví ho na omáčky. Posypte hnědým cukrem a pokapením omáčky BBQ, horkou omáčkou a omáčkou Worcestershire. Zakryjte fólií a vložte zpět do kuřáka.

Ingredients

1 vepřový bůček

2 PL papriky

1 PL soli

2 PL mletého černého pepře

1 PL česnekového prášku

1 PL suché hořčice

½ ČL tymiánu

½ šálku másla, nakrájeného na kostky

1 hrnek hnědého cukru

½ šálku BBQ omáčky

2 PL horké omáčky

1 PL worcesterské omáčky

Bradley Flavour Bisquettes – dřevěné biskety dle výběru

Preparation

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí bisquette Bradley Flavour dle výběru.

Pomocí dlouhého ostrého nože odstraňte kůru tak, že ji odříznete od zbytku vepřového bůčku.

Smíchejte papriku, roštěnec, černý pepř, česnekový prášek, suchou hořčici a tymián, abyste vytvořili koření. Vepřový bůček ze všech stran potřete kořením.

Vepřový bůček položte na udírnu a vložte do udírny. Kouřte, dokud vepřový bůček nedosáhne vnitřní teploty 175 °F. Bude to trvat několik hodin.
Vyjměte bůček z udírny a nechte mírně vychladnout, abyste s ním mohli manipulovat.

Nakrájejte vepřový bůček na 1 palec čtvercové kousky.

Nakrájený vepřový bůček rovnoměrně rozprostřete do jednorázového hliníkového tácku s vysokými stranami.

Na vepřové maso položte kostky másla. Posypte hnědým cukrem a pokapejte BBQ omáčkou, horkou omáčkou a worcesterskou omáčkou.

Zakryjte fólií a vložte zpět do udírny.

Kouřte další hodinu. Odstraňte alobal a v omáčce vmíchejte kostky vepřového bůčku.

Pokračujte v uzení, dokud kostky nezkaramelizují a nedosáhnou vnitřní teploty 195-205 °F. Během tohoto závěrečného kouře ještě několikrát promíchejte.

Sloužit!