Uzený Vepřové břicho Spálené končí recept
Začněte kouřením masa, abyste připravili tento neodolatelný uzený vepřové břicho spálené konce recept. Tímto způsobem bude kouřová chuť naplnit maso a připraví ho na omáčky. Posypte hnědým cukrem a pokapením omáčky BBQ, horkou omáčkou a omáčkou Worcestershire. Zakryjte fólií a vložte zpět do kuřáka.
Ingredients
1 vepřový bůček
2 PL papriky
1 PL soli
2 PL mletého černého pepře
1 PL česnekového prášku
1 PL suché hořčice
½ ČL tymiánu
½ šálku másla, nakrájeného na kostky
1 hrnek hnědého cukru
½ šálku BBQ omáčky
2 PL horké omáčky
1 PL worcesterské omáčky
Bradley Flavour Bisquettes – dřevěné biskety dle výběru
Preparation
Nastavte udírnu na 250 °F pomocí bisquette Bradley Flavour dle výběru.
Pomocí dlouhého ostrého nože odstraňte kůru tak, že ji odříznete od zbytku vepřového bůčku.
Smíchejte papriku, roštěnec, černý pepř, česnekový prášek, suchou hořčici a tymián, abyste vytvořili koření. Vepřový bůček ze všech stran potřete kořením.
Vepřový bůček položte na udírnu a vložte do udírny. Kouřte, dokud vepřový bůček nedosáhne vnitřní teploty 175 °F. Bude to trvat několik hodin.
Vyjměte bůček z udírny a nechte mírně vychladnout, abyste s ním mohli manipulovat.
Nakrájejte vepřový bůček na 1 palec čtvercové kousky.
Nakrájený vepřový bůček rovnoměrně rozprostřete do jednorázového hliníkového tácku s vysokými stranami.
Na vepřové maso položte kostky másla. Posypte hnědým cukrem a pokapejte BBQ omáčkou, horkou omáčkou a worcesterskou omáčkou.
Zakryjte fólií a vložte zpět do udírny.
Kouřte další hodinu. Odstraňte alobal a v omáčce vmíchejte kostky vepřového bůčku.
Pokračujte v uzení, dokud kostky nezkaramelizují a nedosáhnou vnitřní teploty 195-205 °F. Během tohoto závěrečného kouře ještě několikrát promíchejte.
Sloužit!