Smoked Pork Belly

Uzené Pork Belly

Dan Shahin

Dosáhněte ideální křehkosti a chuti.

Ingredients

1 kg vepřového bůčku – cca. Tloušťka 1,5 palce a plochá

2 lžíce hnědého cukru

1 lžíce sušeného oregana

2 lžičky lehce rozdrcených semínek kmínu

2 lžičky semínek koriandru lehce rozdrcených

2 ČL černého pepře

2 lžičky soli

2 lžičky sladké papriky

2 lžičky česneku

2 lžičky cibulového prášku

 Kůra z 1 citronu

2 polévkové lžíce olivového oleje / hořčice / horké omáčky – volitelné pro lepší přilnavost

Preparation

Metoda:

Smíchejte všechny ingredience na tření dohromady.

Pokud používáte, masírujte olivový olej / hořčici / horkou omáčku po celém vepřovém bůčku, aby se zakryl.

Potřete rovnoměrně celý vepřový bůček. Nechte 15 minut, než se tření zabere a přilne ke spoji.

Nastavte teplotu udírny na 110C. Jakmile dosáhne teploty, začněte kouřit. Používáme biskety s příchutí třešně, ale můžete použít libovolnou příchuť.

Vepřový bůček vložíme do udírny s odkapávací miskou vespod.

Nechte jointa kouřit, dokud nebude vnitřní teplota přibližně 93 C. To bude trvat přibližně 8-10 hodin.

Kloub odpočiňte a nakrájejte, abyste si pochutnali.

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now