Jerk Rubbed Ribs

Uzený Jerk si otřel žebra



Kouřte tato trhaná žebra a dejte jim tu pravou karibskou chuť. Začněte tím, že je marinujete rumem a jamajským kořením. A dokončete to pomocí naší prémiové karibské směsi biskettes.

Ingredients

2 Stojany na vepřová žebra

Na omáčku:

4 lžíce jamajského koření jerk (ve formě pasty nebo jako suchá směs)

¼ šálku hnědého cukru

¼ šálku sójové omáčky

¼ šálku rumu

Biskety s příchutí Bradley – prémiová karibská směs

Preparation

Suroviny na omáčku smícháme dohromady.

Polovinu omáčky nalijte na žebra a marinujte 4 hodiny.

Předehřejte udírnu na 225 °F s bisketami Premium Caribbean Blend.

Uzená žebra po dobu 5-6 hodin, podlévat omáčkou každou hodinu.

Recept od: Lena Clayton

karibský
Směs

Biskety z Karibské směsi pro Bradleyho Smokera

Karibské biskety z mesquite s novým kořením se dobře hodí ke kuřecímu masu, hovězímu masu, zvěřině, jehněčímu, drůbeži a zelenině.

Shop Now