![Jerk Rubbed Ribs](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/Jerk-Ribs-1-scaled.jpg?v=1694091420&width=1500)
Uzený Jerk si otřel žebra
Kouřte tato trhaná žebra a dejte jim tu pravou karibskou chuť. Začněte tím, že je marinujete rumem a jamajským kořením. A dokončete to pomocí naší prémiové karibské směsi biskettes.
Ingredients
2 Stojany na vepřová žebra
Na omáčku:
4 lžíce jamajského koření jerk (ve formě pasty nebo jako suchá směs)
¼ šálku hnědého cukru
¼ šálku sójové omáčky
¼ šálku rumu
Biskety s příchutí Bradley – prémiová karibská směs
Preparation
Suroviny na omáčku smícháme dohromady.
Polovinu omáčky nalijte na žebra a marinujte 4 hodiny.
Předehřejte udírnu na 225 °F s bisketami Premium Caribbean Blend.
Uzená žebra po dobu 5-6 hodin, podlévat omáčkou každou hodinu.
Recept od: Lena Clayton
karibský
Směs
![Biskety z Karibské směsi pro Bradleyho Smokera](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/files/48-Bisquette-Box-Caribbean-Blend_3bd1c241-ebd1-4638-858c-b32bbf976710.png?v=1693468686&width=533)
Karibské biskety z mesquite s novým kořením se dobře hodí ke kuřecímu masu, hovězímu masu, zvěřině, jehněčímu, drůbeži a zelenině.
Shop Now