Smoked herbed pork loin with apple slices

Uzený Herbed Apple Pork Bedra Recept



Sukulentní a šťavnaté vepřové bederium je snadné. Stačí to připravte podle receptu a nechte svého kuřáka dělat veškerou práci.

Ingredients

1 vykostěná pečeně z vepřové karé (asi 2 libry)

1 stroužek česneku, mletý

2 lžíce čerstvého oregana, mletého

2 lžíce čerstvé petrželky, nasekané

2 PL soli

½ ČL mletého bílého pepře

1 ČL čerstvě mletého černého pepře

1–2 královská gala jablka, zbavená jádřinců, rozpůlená a nakrájená na půlkolečka

Bikety s příchutí Bradley – Apple, Cherry nebo Hickory

Preparation

Vepřovou panenku ořízněte od přebytečného tuku. Každých ½ palce nařízněte do vepřové panenky zářezy od horní poloviny dolů do pečeně. Tyto zářezy mají zaklínovat plátky jablek do vepřové panenky.

V malé misce smíchejte česnek, oregano, petržel, sůl, bílý a černý pepř. Vepřový bok potřeme po celém povrchu, aby byl rovnoměrně obalený.

Zapíchněte a nakrájejte jablko do každého zářezu ve vepřové karé.

Nastavte udírnu na 275 °F pomocí bisquette Bradley Flavour dle výběru (skvěle fungují jablko, třešeň nebo bílý ořech).

Uďte vepřové maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F (přibližně 3 hodiny).

Nakrájejte a podávejte.

Recept od: Steve Cylka

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now