Uzený Herbed Apple Pork Bedra Recept
Sukulentní a šťavnaté vepřové bederium je snadné. Stačí to připravte podle receptu a nechte svého kuřáka dělat veškerou práci.
Ingredients
1 vykostěná pečeně z vepřové karé (asi 2 libry)
1 stroužek česneku, mletý
2 lžíce čerstvého oregana, mletého
2 lžíce čerstvé petrželky, nasekané
2 PL soli
½ ČL mletého bílého pepře
1 ČL čerstvě mletého černého pepře
1–2 královská gala jablka, zbavená jádřinců, rozpůlená a nakrájená na půlkolečka
Bikety s příchutí Bradley – Apple, Cherry nebo Hickory
Preparation
Vepřovou panenku ořízněte od přebytečného tuku. Každých ½ palce nařízněte do vepřové panenky zářezy od horní poloviny dolů do pečeně. Tyto zářezy mají zaklínovat plátky jablek do vepřové panenky.
V malé misce smíchejte česnek, oregano, petržel, sůl, bílý a černý pepř. Vepřový bok potřeme po celém povrchu, aby byl rovnoměrně obalený.
Zapíchněte a nakrájejte jablko do každého zářezu ve vepřové karé.
Nastavte udírnu na 275 °F pomocí bisquette Bradley Flavour dle výběru (skvěle fungují jablko, třešeň nebo bílý ořech).
Uďte vepřové maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F (přibližně 3 hodiny).
Nakrájejte a podávejte.
Recept od: Steve Cylka
Třešeň
Dřevo
Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.
Shop Now