Uzený Boston Vepřové Butt
Jedná se o lahodný recept na něžný a šťavnatý vepřový zadek. Nevyžaduje mnoho ingrediencí a stále to stojí za chuť!
Ingredients
3 bostonský vepřový zadek (v hodnotě 13 liber)
Cajunské kreolské máslo
Injektor
Marináda
Hromada BBQ
Pekanové drhnutí pana Henryho
Bad Breyerův zadek
Preparation
Vložte marinádu do injektoru a šestkrát vstříkněte marinádu do bostonského vepřového zadku.
Posypte si pekanovou drtí na své 3 bostonské vepřové zadky. Pak si vezměte mast na zadek Bad Breyer a nasypte ji na pekanovou drť.
Vložte svůj vepřový zadek do sáčků na zip a nechte je 6 hodin odpočívat.
Předehřejte si udírnu Bradley na 225ºF (107°C) a kouřte 16 hodin nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 190ºF (88°C).
Vyjměte vepřový nedopalek ze sáčku na zip a vložte jej do udírny. Nechte udit dalších 17 hodin, jakmile tato doba uplyne, teplota vepřových zadků by měla být 191ºF (88°C).
Vyjměte vepřový nedopalek z udírny Bradley. Měli byste vidět kůru na vepřových zadcích.
Recept od: GrillingNetwork™