Smoked Boston Pork Butt

Uzený Boston Vepřové Butt



Jedná se o lahodný recept na něžný a šťavnatý vepřový zadek. Nevyžaduje mnoho ingrediencí a stále to stojí za chuť!

Ingredients

3 bostonský vepřový zadek (v hodnotě 13 liber)

Cajunské kreolské máslo

Injektor

Marináda

Hromada BBQ

Pekanové drhnutí pana Henryho

Bad Breyerův zadek

Preparation

Vložte marinádu do injektoru a šestkrát vstříkněte marinádu do bostonského vepřového zadku.

Posypte si pekanovou drtí na své 3 bostonské vepřové zadky. Pak si vezměte mast na zadek Bad Breyer a nasypte ji na pekanovou drť.

Vložte svůj vepřový zadek do sáčků na zip a nechte je 6 hodin odpočívat.

Předehřejte si udírnu Bradley na 225ºF (107°C) a kouřte 16 hodin nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 190ºF (88°C).

Vyjměte vepřový nedopalek ze sáčku na zip a vložte jej do udírny. Nechte udit dalších 17 hodin, jakmile tato doba uplyne, teplota vepřových zadků by měla být 191ºF (88°C).

Vyjměte vepřový nedopalek z udírny Bradley. Měli byste vidět kůru na vepřových zadcích.

Recept od: GrillingNetwork™