Smoked pulled pork poutine

Uzený Vytáhl vepřový poutin Recept



Jedno z nejlépe uzených komfortních jídel je! A teď to zvládnete sami. Vyzkoušejte uzený tažený vepřový poutin při každé příležitosti, jen to zasáhne místo.

Ingredients

6 Červených brambor

2 šálky hovězí omáčky

½ šálku BBQ omáčky

1 libra taženého vepřového masa

2 šálky tvarohu

Sůl, podle chuti

Olej na smažení

Preparation

Brambory omyjeme a nakrájíme na hranolky velikosti hranolků.

V malém hrnci nebo kastrolu prošlehejte omáčku a BBQ omáčku. BBQ omáčku rozehřejte na středním plameni.

Stažené vepřové maso prohřejte v litinové pánvi na středním plameni. Často míchejte. Vepřové maso začne na některých místech hnědnout a trochu křupat.

Ohřejte olej v hluboké fritéze na 350 °F. Do rozpáleného oleje přidávejte po dávkách bramborové tyčinky. Smažte, dokud nejsou hranolky propečené a zvenku křupavé. Scedíme a promícháme s trochou soli.

Udělejte poutine naskládáním několika hranolků na talíř. Na hranolky položte lžící trhaného vepřového masa a poklaďte tvarohem. Navrch nalijte trochu omáčky a ihned podávejte.

Podle Steve Cylka