Uzený Vytáhl vepřový poutin Recept
Jedno z nejlépe uzených komfortních jídel je! A teď to zvládnete sami. Vyzkoušejte uzený tažený vepřový poutin při každé příležitosti, jen to zasáhne místo.
Ingredients
6 Červených brambor
2 šálky hovězí omáčky
½ šálku BBQ omáčky
1 libra taženého vepřového masa
2 šálky tvarohu
Sůl, podle chuti
Olej na smažení
Preparation
Brambory omyjeme a nakrájíme na hranolky velikosti hranolků.
V malém hrnci nebo kastrolu prošlehejte omáčku a BBQ omáčku. BBQ omáčku rozehřejte na středním plameni.
Stažené vepřové maso prohřejte v litinové pánvi na středním plameni. Často míchejte. Vepřové maso začne na některých místech hnědnout a trochu křupat.
Ohřejte olej v hluboké fritéze na 350 °F. Do rozpáleného oleje přidávejte po dávkách bramborové tyčinky. Smažte, dokud nejsou hranolky propečené a zvenku křupavé. Scedíme a promícháme s trochou soli.
Udělejte poutine naskládáním několika hranolků na talíř. Na hranolky položte lžící trhaného vepřového masa a poklaďte tvarohem. Navrch nalijte trochu omáčky a ihned podávejte.
Podle Steve Cylka