Uzený Prosciutto Filet
Steak večeře, je to klasické jídlo, které jsme všichni obeznámeni. To, co se v potravinářském průmyslu učíme, je to, že tato nadcházející generace miluje vkládání nových otočení na klasická jídla. Zatímco řez masa zabalený do slaniny není ve hře novým hráčem, doporučuji vám, abyste touto misk zvedli další steakovou noc. Uzený Filet prosciutto. Tenký, jemný prosciutto se zmenšuje zabalení a utěsňuje máslo a koření do steaku. Moje žena a já jsme si užili zábavný čas, kdy jsme žili na Instagramu a vařili toto jídlo s vámi v naší kuchyni. Takže pro vaši další steakovou večeři dejte novou rotaci na starou klasiku a vyzkoušejte tento recept! Šťastné kouření!
Ingredients
2 8 Oz steakové filé
2 balíčky prosciutto
1 brazilská steaková marináda
1 PL mořské soli
¼ šálku vody
1 PL bílého vinného octa
¼ šálku olivového oleje
4 lžíce másla
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací stůl Bradley Smoker
Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker
Bradley Smoker Tools
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Nastavení Bradley Smoker:
Dřevo: Pivo
Teplota: 226ºF (107,8ºC)
Časovač kouře: 60 minut
Časovač: 120 minut
Preparation
Marinujte steak – do malé misky přidejte 1 balení brazilské marinády, ¼ šálku vody. ¼ šálku olivového oleje, 1 polévková lžíce bílého vinného octa a promíchejte. Čas na marinování steaku – přidejte steak na mašličku, přikryjte a nechte 6 hodin vychladit v lednici.
Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.
Vezměte steakové filety a položte je na prkénko. Vezměte 2 lžíce másla, položte na steak a celý steak zabalte do prosciutta. Ujistěte se, že steak nemá žádné otvory, aby máslo nevyteklo.
Vařte v udírně Bradley asi 2 hodiny nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 150ºF (65,6ºC).
Vyjměte z udírny a nakrájejte na malé proužky. Nasypte na steak mořskou sůl a užívejte si!
Recept od: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa
Pivo
Dřevo
Pivní biskety pro chmelové uzené pokrmy. Ideální k hovězímu masu, kuřecímu masu, žebírkám nebo klobáse.
Shop Now