Smoked Prosciutto Filet

Uzený Prosciutto Filet



Steak večeře, je to klasické jídlo, které jsme všichni obeznámeni. To, co se v potravinářském průmyslu učíme, je to, že tato nadcházející generace miluje vkládání nových otočení na klasická jídla. Zatímco řez masa zabalený do slaniny není ve hře novým hráčem, doporučuji vám, abyste touto misk zvedli další steakovou noc. Uzený Filet prosciutto. Tenký, jemný prosciutto se zmenšuje zabalení a utěsňuje máslo a koření do steaku. Moje žena a já jsme si užili zábavný čas, kdy jsme žili na Instagramu a vařili toto jídlo s vámi v naší kuchyni. Takže pro vaši další steakovou večeři dejte novou rotaci na starou klasiku a vyzkoušejte tento recept! Šťastné kouření!

Ingredients

2 8 Oz steakové filé

2 balíčky prosciutto

1 brazilská steaková marináda

1 PL mořské soli

¼ šálku vody

1 PL bílého vinného octa

¼ šálku olivového oleje

4 lžíce másla

    Použité vybavení:

    P10 Bradley Smoker

    Skládací stůl Bradley Smoker

    Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker

    Bradley Smoker Tools

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Nastavení Bradley Smoker:

    Dřevo: Pivo

    Teplota: 226ºF (107,8ºC)

    Časovač kouře: 60 minut

    Časovač: 120 minut

    Preparation

    Marinujte steak – do malé misky přidejte 1 balení brazilské marinády, ¼ šálku vody. ¼ šálku olivového oleje, 1 polévková lžíce bílého vinného octa a promíchejte. Čas na marinování steaku – přidejte steak na mašličku, přikryjte a nechte 6 hodin vychladit v lednici.

    Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.

    Vezměte steakové filety a položte je na prkénko. Vezměte 2 lžíce másla, položte na steak a celý steak zabalte do prosciutta. Ujistěte se, že steak nemá žádné otvory, aby máslo nevyteklo.

    Vařte v udírně Bradley asi 2 hodiny nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 150ºF (65,6ºC).

    Vyjměte z udírny a nakrájejte na malé proužky. Nasypte na steak mořskou sůl a užívejte si!

    Recept od: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa

    Pivo
    Dřevo

    Pivní biskety pro kuřáky Bradley

    Pivní biskety pro chmelové uzené pokrmy. Ideální k hovězímu masu, kuřecímu masu, žebírkám nebo klobáse.

    Shop Now