Meatballs on smoker rack

Uzený Italské masové kuličky



Slouží samostatně jako svačina, s vaší oblíbenou stránkou nebo jako součást těstovinové misky, masové kuličky jsou úžasné! Vyzkoušejte tento uzený italský recept na masové kuličky a vezměte je na jinou úroveň tím, že je kouříme pomocí našich prémiových mudrců.

Ingredients

½ Lb. mleté vepřové maso

¼ – ½ šálku strouhanky

1 vejce

½ cibule, nakrájená na kostičky

2 lžíce čerstvé petrželky, nasekané

1 lžíce čerstvé bazalky, nasekané

1 lžíce čerstvého tymiánu, nasekaného

½ lžičky kajenského pepře (volitelné)

Prémiové šalvějové biskety Bradley

Preparation

Předehřejte udírnu na 225 °F pomocí prémiových šalvějových bisket.

Všechny ingredience smíchejte dohromady, dokud se dobře nespojí. V případě potřeby přidejte další strouhanku.

Vytvarujte kuličky a položte na hliníkový plech.

Kouřte přibližně 1-2 hodiny, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 165 °F.

Vyjměte z udírny a podávejte s oblíbenou přílohou nebo jako součást těstovinového pokrmu.

Recept od: Lena Clayton

Šalvěj
Dřevo

Šalvějové biskety pro kuřáky Bradley

Vůně s tóny citronu, máty a dřevitých tónů. Jehněčí, vepřové, drůbež a uzeniny jsou zvýrazněny příchutí šalvěje a javorových bisket.

Shop Now