Uzený Italské masové kuličky
Slouží samostatně jako svačina, s vaší oblíbenou stránkou nebo jako součást těstovinové misky, masové kuličky jsou úžasné! Vyzkoušejte tento uzený italský recept na masové kuličky a vezměte je na jinou úroveň tím, že je kouříme pomocí našich prémiových mudrců.
Ingredients
½ Lb. mleté vepřové maso
¼ – ½ šálku strouhanky
1 vejce
½ cibule, nakrájená na kostičky
2 lžíce čerstvé petrželky, nasekané
1 lžíce čerstvé bazalky, nasekané
1 lžíce čerstvého tymiánu, nasekaného
½ lžičky kajenského pepře (volitelné)
Prémiové šalvějové biskety Bradley
Preparation
Předehřejte udírnu na 225 °F pomocí prémiových šalvějových bisket.
Všechny ingredience smíchejte dohromady, dokud se dobře nespojí. V případě potřeby přidejte další strouhanku.
Vytvarujte kuličky a položte na hliníkový plech.
Kouřte přibližně 1-2 hodiny, dokud nedosáhnete vnitřní teploty 165 °F.
Vyjměte z udírny a podávejte s oblíbenou přílohou nebo jako součást těstovinového pokrmu.
Recept od: Lena Clayton
Šalvěj
Dřevo
Vůně s tóny citronu, máty a dřevitých tónů. Jehněčí, vepřové, drůbež a uzeniny jsou zvýrazněny příchutí šalvěje a javorových bisket.
Shop Now