Uzený Gummy Bear Brats
Jo, vaše oči na vás nehrají triky. Toto je recept na uzené gumovité medvědí. Když jsem řekl svému příteli, co jsem dělal, zmínil něco o ztrátě mé mysli Flippin !! Možná použil různá slova. Věc, která prodala celou tuto myšlenku, byl příspěvek, který řekl: „Byl jsem podáván malé kouřové a masové kuličky s hroznovým želé!“ Představil jsem myšlenku své dceři a ona řekla: Ach, sakra jo, udělej to, tati! A tady to je. Děti je dnes večer musely mít na večeři. Takže jsem griloval 4 z nich. Sorta skončila se švýcarskými spratci! Otvory v mých spratcích tvarovaly jako gumoví medvědi. Skvělá spravovka s kapsami sladkosti v nich. Můžete také některé zmrazit a kouřit je později.
Ingredients
4 libry Mleté vepřové maso
1 Lb. Mleté telecí, kuřecí nebo krůtí maso
1/4 šálku strouhanky
2 vejce
5 lžic soli
1 šálek mléka
1 1/2 lžičky bílého pepře
1/2 lžičky cibulového prášku nebo 1 nasekaná cibule
1/2 lžičky muškátového květu
1 tb. speciální pojivo na maso
1 šálek gumových medvídků
Preparation
Smíchejte všechny ingredience kromě gumových medvídků a míchejte, dokud nevznikne pojivo. Poté přidejte gumové medvídky, jemně promíchejte, naplňte do přírodních střívek a spojte do klobás.
Předehřejte udírnu na 250 stupňů. Vložte klobásu do udírny pomocí středních mřížek.
Vykuřte 4 puky svého oblíbeného dřeva a pokračujte ve vaření celkem dvě hodiny.
Vytáhněte udírnu a nechte několik minut odpočívat. Pak si užívejte.
Přebytečné klobásy chlaďte nebo zmrazte pro pozdější použití.
Doplňující informace:
Celková doba uzení/vaření by měla být dostatečná, ale pokud hodláte použít měření vnitřní teploty, jsou doporučené teploty:
- Hovězí a vepřové maso: 152°F/160°F
- Kuře a krůtí: 160°F/165°F