smoked food, smoked herbed sausages

Uzený Herbed Vepřové klobásy



Ať už je jednoduše vaříte na grilu nebo je přidáte do vydatného dušeného masa, tyto odkazy jsou krok z klobás zakoupených v obchodě. Zkuste vyrobit tyto pikantní domácí klobásy pro komfortní jídlo, které je plné chuti!

Ingredients

2 libry vepřového zadku

½ šálku nasekané cibule

3 stroužky česneku, nasekané

3 lžíce čerstvé petrželky, nasekané

1 lžíce čerstvého rozmarýnu, mletého

½ lžičky cayenne

2 lžičky soli

1 lžička pepře

Vepřové střevo

Bradley Smoker Hickory biskety

Preparation

Vepřový zadek najemno pomeleme.

Mleté vepřové maso smícháme s kořením, cibulí a česnekem.

Namočte střívka na 30 minut, sceďte a poté opláchněte čerstvou vodou.

Do přírodního vepřového střívka nacpěte klobásové maso.

Twist do odkazů.

Sterilizujte šicí jehlu nebo špendlík ve vroucí vodě a propíchněte případné vzduchové kapsy v klobáse.

Klobásu osušte čistou kuchyňskou utěrkou nebo ji nechte hodinu viset na chladném a suchém místě.

Udit s Hickory Bisquettes (nebo podle vaší volby příchutě) mezi 140-160 °F, dokud vnitřní teplota nedosáhne 160 °F.

Ihned po vyjmutí z udírny ji vložte do ledové lázně.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now