![smoked food, smoked herbed sausages](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/articles/Smoked-Herbed-Sausages-scaled_cd191432-97dc-4c74-83d0-d990e91f5f73.jpg?v=1694091342&width=1500)
Uzený Herbed Vepřové klobásy
Ať už je jednoduše vaříte na grilu nebo je přidáte do vydatného dušeného masa, tyto odkazy jsou krok z klobás zakoupených v obchodě. Zkuste vyrobit tyto pikantní domácí klobásy pro komfortní jídlo, které je plné chuti!
Ingredients
2 libry vepřového zadku
½ šálku nasekané cibule
3 stroužky česneku, nasekané
3 lžíce čerstvé petrželky, nasekané
1 lžíce čerstvého rozmarýnu, mletého
½ lžičky cayenne
2 lžičky soli
1 lžička pepře
Vepřové střevo
Bradley Smoker Hickory biskety
Preparation
Vepřový zadek najemno pomeleme.
Mleté vepřové maso smícháme s kořením, cibulí a česnekem.
Namočte střívka na 30 minut, sceďte a poté opláchněte čerstvou vodou.
Do přírodního vepřového střívka nacpěte klobásové maso.
Twist do odkazů.
Sterilizujte šicí jehlu nebo špendlík ve vroucí vodě a propíchněte případné vzduchové kapsy v klobáse.
Klobásu osušte čistou kuchyňskou utěrkou nebo ji nechte hodinu viset na chladném a suchém místě.
Udit s Hickory Bisquettes (nebo podle vaší volby příchutě) mezi 140-160 °F, dokud vnitřní teplota nedosáhne 160 °F.
Ihned po vyjmutí z udírny ji vložte do ledové lázně.
Bílý ořech
Dřevo
![Biskety Hickory pro kuřáky Bradley](http://udirny-bradley.cz/cdn/shop/files/48-Bisquette-Box-Hickory-e1580763865889_aaa4e903-d991-44bc-bdc1-11157e57ee78.png?v=1693468717&width=533)
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now