Smoked Pork Loin Roast Recipe

Uzený Pečená pečeně vepřové bedence Recept



Tato vepřová bedra je dokonale ostřílená a pomalu ukrytá k dokonalosti způsobem, který určitě zapůsobí na vaše hosty a nechte vás chtít sekundy.

Ingredients

Pečeně z vepřové karé s kostí

4 až 6 stroužků česneku nakrájených na poloviny

Voda

Marináda:

250 ml (1 c) soli

250 ml (½ c) hnědého cukru

Plechovka koncentrátu mražené jablečné šťávy

15 ml (1 lžička) každého česnekového prášku, kořenící sůl a sójová omáčka

125 ml (¼ c) bílého cukru

125 ml (¼ c) medu

250 ml (1 c) teriyaki, jamajský jerk nebo marináda dle vašeho výběru

Preparation

Smíchejte přísady na marinádu ve velké nekovové míse.

Vezměte pečínku a proveďte náhodné vkládání ostrým nožem.

Stroužky česneku nacpeme do vložek vytvořených v mase.

Pečeni vložte do mixovací nádoby s marinádou a přidejte tolik vody, aby pečeně pokryla.

Misku uzavřete plastovým obalem a uložte přes noc na chladné místo.

Ráno pečínku vyjměte a nechte asi 1 až 2 hodiny sušit na vzduchu.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na 90 °C (200 °F).

Pomocí sušenek s příchutí Apple a ponecháním zavřené klapky kouřte/vařte 6 až 10 hodin v závislosti na velikosti vaší pečeně.

Sloužit:

Tato pečeně je pěkná s restovanou zeleninou a rýží. Ananasové klínky dodávají výrazný kontrast – přidejte do Bradley Smoker na poslední ½ hodiny.

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now