Uzený Pečená pečeně vepřové bedence Recept
Tato vepřová bedra je dokonale ostřílená a pomalu ukrytá k dokonalosti způsobem, který určitě zapůsobí na vaše hosty a nechte vás chtít sekundy.
Ingredients
Pečeně z vepřové karé s kostí
4 až 6 stroužků česneku nakrájených na poloviny
Voda
Marináda:
250 ml (1 c) soli
250 ml (½ c) hnědého cukru
Plechovka koncentrátu mražené jablečné šťávy
15 ml (1 lžička) každého česnekového prášku, kořenící sůl a sójová omáčka
125 ml (¼ c) bílého cukru
125 ml (¼ c) medu
250 ml (1 c) teriyaki, jamajský jerk nebo marináda dle vašeho výběru
Preparation
Smíchejte přísady na marinádu ve velké nekovové míse.
Vezměte pečínku a proveďte náhodné vkládání ostrým nožem.
Stroužky česneku nacpeme do vložek vytvořených v mase.
Pečeni vložte do mixovací nádoby s marinádou a přidejte tolik vody, aby pečeně pokryla.
Misku uzavřete plastovým obalem a uložte přes noc na chladné místo.
Ráno pečínku vyjměte a nechte asi 1 až 2 hodiny sušit na vzduchu.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na 90 °C (200 °F).
Pomocí sušenek s příchutí Apple a ponecháním zavřené klapky kouřte/vařte 6 až 10 hodin v závislosti na velikosti vaší pečeně.
Sloužit:
Tato pečeně je pěkná s restovanou zeleninou a rýží. Ananasové klínky dodávají výrazný kontrast – přidejte do Bradley Smoker na poslední ½ hodiny.
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now