Smoked Pork Tenderloin With Plum-Cassis Recipe

Uzený Vepřová svíčková S receptem švestky



Připravte si tento uzenou vepřovou svíču s marinádou švestkových cassis a buďte připraveni přijímat ocenění vašich hostů. Tento recept je ten, který mě přesvědčil, že byste měli používat svého kuřáka pro více než jen losos. Je to z kuchařky „Marinády“ od Jim Tarantino. Lepší, pokud používáte Apple, Cherry nebo Pecan Wood. Doufám, že se vám to bude líbit, pokud to zkusíte.

Ingredients

2-3 lžíce nasekaných čerstvých listů rozmarýnu

Jablečný nebo pomerančový džus

3 Lb vepřové panenky

Marináda:

6 čerstvých švestek, vypeckovaných a nahrubo nasekaných (každé léto zmrazuji některé z našeho stromu jen kvůli tomuto receptu)

¼ šálku likéru creme de cassis

⅓ šálek jablečného octa

¼ šálku suchého madeirského vína

2 stroužky česneku, mleté nebo lisované

1 PL suché hořčice

1 PL tmavě hnědého cukru

¼ ČL čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku

Preparation

Vařte švestky a cassis, poté snižte teplotu a vařte 20 minut. Chladný.

Švestkovou směs smícháme s octem, vínem, česnekem, hořčicí, cukrem a muškátovým oříškem a pyré.

Způsob vaření:

Smíchejte marinádu a rozmarýn a marinujte vepřové maso přes noc nebo 8 hodin.

Vyjmeme vepřové maso a dáme vařit marinádu na potření.

Použijte jablečný džus ve vodní pánvi vašeho udírny a kuřte vepřové maso s jablky, třešněmi nebo pekanovými ořechy, dokud vnitřní teplota nedosáhne 140 °F.

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now