Bacon wrapped smoked pork tenderloin with roasted red pepper and cheese stuffing

Slanina zabalená uzená Vepřová svíčková Plněné pečenými červenými paprikami a receptem na sýr



Uzená vepřová svíčková naplněná paprikou a sýrem se může zdát trochu komplikované. Uvidíte však, jak snadné je připravit. Zabalený do slaniny, bude to určitě potěšit a nakrmit dav!

Ingredients

2 Vepřová panenka

 Šálek pečené červené papriky, nakrájené na kostičky

1 šálek smetanového sýra, změkčeného

1 hrnek strouhaného sýra mozzarella

10-12 plátků slaniny

¼ Pohár medu

Preparation

Vepřové panenky ořízněte od jakéhokoli tuku a blány. Držte nůž vodorovně a nakrájejte vepřovou panenku na polovinu, dávejte pozor, abyste neprorazili druhý konec.

V malé misce smíchejte pečenou červenou papriku se smetanovým sýrem a sýrem mozzarella.

Směs sýra a červené papriky rovnoměrně rozprostřete do otvorů vepřové panenky. Svíčkovou uzavřete a ujistěte se, že sýr zůstane uvnitř kapsy masa.

Panenky obalíme slaninou a položíme na udírnu. Může být rozumné mít svíčkovou otevřenou řeznou stranou nahoru, aby roztavený sýr zůstal v kapse a nevytékal.

Nastavte kuřák na 275ºF použití dřevěných bisket dle výběru (hickory, jablko nebo třešeň fungují skvěle).

Udit vepřové maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155ºF a slanina je vypálená a začíná křupavá, přibližně 2 – 2 ½ hodiny.

Po asi 30 minutách uzení potřete medem celou slaninu a pak pokračujte v uzení, dokud nebude zcela propečené.

Vepřové panenky vyjmeme z udírny a necháme asi 10 minut odležet. Nakrájejte na 1 palcové medailonky a podávejte.

Podle Steve Cylka

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now