Uzené Pork Loin, Apple & Arugula Salát
Tento recept používá pečeně vepřové bederní pečeně s rukou pro hlavní součásti salátu, ale zbytky jsou skvělé v sendviči nebo jiných jídlech.
Ingredients
Jedna 2 librová pečeně z vepřové panenky
1 1/2 lžíce dijonské hořčice
1/2 lžičky soli
1/2 lžičky česnekového prášku
1 lžíce hořčičných semínek
1/2 lžičky mletého černého pepře
1 lžička sušené petrželky
2 lžíce medu
4 šálky rukoly
1 královské gala jablko, zbavené jádřinců a nakrájené na kostičky
4 zelené cibule, nakrájené na tenké plátky
1/2 šálku sušených brusinek
1/2 šálku nakrájených mandlí
2/3 šálku makové zálivky na salát
Bradley Smoker Flavor Bisquettes – Hickory, Apple nebo Cherry
Preparation
V malé misce smíchejte dijonskou hořčici, sůl, česnekový prášek, hořčičná semínka, černý pepř, petržel a med.
Směsí hořčičného koření potřete celý vepřový bok a položte na udírnu.
Nastavte udírnu na 275 °F, použijte dřevěné biskety dle výběru (hickory, jablko a třešeň fungují skvěle).
Udit vepřovou panenku, dokud nedosáhne vnitřní teploty 160 °F (to může trvat přibližně 2 1/2 – 3 hodiny).
Vepřové maso necháme 10 minut odpočinout. Nakrájejte na 1/2 palcové medailonky a poté nakrájejte medailonky na 1/2 palcové proužky.
Salát sestavte na jednotlivé talíře položením rukoly, jablka, brusinek, mandlí a zelené cibulky. Navrch dejte uzené vepřové nudličky a pokapejte makovým dresinkem.
Ihned podávejte.
podle Steve Clyka
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now