Smoked Pork Loin, Apple and Arugula Salad

Uzené Pork Loin, Apple & Arugula Salát



Tento recept používá pečeně vepřové bederní pečeně s rukou pro hlavní součásti salátu, ale zbytky jsou skvělé v sendviči nebo jiných jídlech.

Ingredients

Jedna 2 librová pečeně z vepřové panenky

1 1/2 lžíce dijonské hořčice

1/2 lžičky soli

1/2 lžičky česnekového prášku

1 lžíce hořčičných semínek

1/2 lžičky mletého černého pepře

1 lžička sušené petrželky

2 lžíce medu

4 šálky rukoly

1 královské gala jablko, zbavené jádřinců a nakrájené na kostičky

4 zelené cibule, nakrájené na tenké plátky

1/2 šálku sušených brusinek

1/2 šálku nakrájených mandlí

2/3 šálku makové zálivky na salát

Bradley Smoker Flavor Bisquettes – Hickory, Apple nebo Cherry

Preparation

V malé misce smíchejte dijonskou hořčici, sůl, česnekový prášek, hořčičná semínka, černý pepř, petržel a med.

Směsí hořčičného koření potřete celý vepřový bok a položte na udírnu.

Nastavte udírnu na 275 °F, použijte dřevěné biskety dle výběru (hickory, jablko a třešeň fungují skvěle).

Udit vepřovou panenku, dokud nedosáhne vnitřní teploty 160 °F (to může trvat přibližně 2 1/2 – 3 hodiny).

Vepřové maso necháme 10 minut odpočinout. Nakrájejte na 1/2 palcové medailonky a poté nakrájejte medailonky na 1/2 palcové proužky.

Salát sestavte na jednotlivé talíře položením rukoly, jablka, brusinek, mandlí a zelené cibulky. Navrch dejte uzené vepřové nudličky a pokapejte makovým dresinkem.

Ihned podávejte.

podle Steve Clyka

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now