Uzený tře Styl žebra na západním pobřeží Recept
Tato šťavnaté žebra jsou velkoryse ostřílená a nabízejí příchuť ústní vody, která přepraví vaše chuťové pohárky přímo na slunné břehy západního pobřeží.
Ingredients
Rub:
3 tyčinky skořice
90 ml (⅓ c) hnědého cukru
60 ml (¼ c) anýzu, fenyklu a pepře
Maso a omáčka:
2 pláty dětských žeber (přibližně 1,25 až 1,5 kg nebo 2 1/2 až 3 libry)
125 ml (½ c) teriyaki omáčky
Večer předtím, než plánujete vařit žebírka, rozdrťte ingredience dohromady v mlýnku na kávu nebo v kuchyňském robotu a smíchejte je s hnědým cukrem.
Poté žebra potřeme teriyaki omáčkou a potřeme třem.
Vložte žebra do plastového sáčku a dejte přes noc do chladničky.
Druhý den vyjměte žebra z lednice, potřete je zbývajícím třením a nechte 25 až 30 minut stát.
Způsob kouření:
Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 95 °C až 100 °C (200 °F až 220 °F).
Přemístěte žebra do Bradley Smoker a s použitím sušenek s příchutí Apple je vařte asi 4 hodiny.
Sloužit:
Před krájením k podávání nechte 5 až 10 minut odstát.
Preparation
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now