Rubbed Ribs West Coast Style

Uzený tře Styl žebra na západním pobřeží Recept



Tato šťavnaté žebra jsou velkoryse ostřílená a nabízejí příchuť ústní vody, která přepraví vaše chuťové pohárky přímo na slunné břehy západního pobřeží.

Ingredients

Rub:

3 tyčinky skořice

90 ml (⅓ c) hnědého cukru

60 ml (¼ c) anýzu, fenyklu a pepře

Maso a omáčka:

2 pláty dětských žeber (přibližně 1,25 až 1,5 kg nebo 2 1/2 až 3 libry)

125 ml (½ c) teriyaki omáčky

Večer předtím, než plánujete vařit žebírka, rozdrťte ingredience dohromady v mlýnku na kávu nebo v kuchyňském robotu a smíchejte je s hnědým cukrem.

Poté žebra potřeme teriyaki omáčkou a potřeme třem.

Vložte žebra do plastového sáčku a dejte přes noc do chladničky.

Druhý den vyjměte žebra z lednice, potřete je zbývajícím třením a nechte 25 až 30 minut stát.

Způsob kouření:

Předehřejte Bradley Smoker na přibližně 95 °C až 100 °C (200 °F až 220 °F).

Přemístěte žebra do Bradley Smoker a s použitím sušenek s příchutí Apple je vařte asi 4 hodiny.

Sloužit:

Před krájením k podávání nechte 5 až 10 minut odstát.

Preparation

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now