Smoked pork chop sandwich with peppers

Uzený Vepřové kotlety zabalené slaniny na receptu



Namísto známého sendviče „klobásy a papriky“ vyzkoušejte tento s uzeným vepřovým masem a slaninou. Pokud máte rádi intenzivní uzenou chuť, zkuste kouřit také papriky a cibuli nebo pomocí BBQ omáčky Hickory Jalapeño.

Ingredients

4 vepřové kotlety bez kosti

8 plátků slaniny

2 střední cibule

½ Červená paprika zbavená jádřinců a nakrájená na plátky

½ Žlutý pepř zbavený jádřinců a nakrájený na plátky

2 PL oleje

BBQ omáčka

2-4 sendvičové housky (kaiser, bageta, hrdina atd.), nakrájené vodorovně

Bikety s příchutí Bradley

Preparation

Naklepejte vepřové kotlety změkčovačem masa. Kolem každé zkřehlé vepřové kotlety obalte 2 plátky slaniny. Umístěte zabalené kotlety na udírnu, udržujte je natažené a ploché.

Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (hezké jsou olše, třešně nebo pekanové ořechy).

Uzené vepřové kotlety, dokud nedosáhnou vnitřní teploty alespoň 180 °F (asi 2 hodiny). Než dosáhnou této teploty, měla by slanina zhnědnout. Pokud slanina není opečená podle vašich preferencí, nechte ji ještě chvíli kouřit.

Zatímco se kotlety udí, v hrnci na středním plameni orestujte cibuli a papriku s olejem. Vařte, dokud nezměknou a cibule pěkně zhnědne.

Sendviče sestavte tak, že do buchet vložíte uzené vepřové kotlety, restovanou cibuli a papriku a BBQ omáčku. Větší sendvičové housky mohou potřebovat dvě kotlety.

Podle Steve Cylka

Olše
 dřevo

Olšové bikety pro kuřáky Bradley

Olše se běžně používá pro uzený losos kvůli své jemnější chuti. Díky své lehké, sladké a pižmové chuti se však jedná o jemnou kouřovou příchuť, která se hodí téměř ke každému pokrmu.

Shop Now