Smoked pork tenderloin with bacon

Uzená slanina zabalená havajská plněná Vepřová svíčková Recept



Slanina a kouř přidávají k tomuto štíhlému řezu masa zásah chuti pro výsledky smahování na rty. Pokud máte rádi pizzu havajského stylu, pak by tento recept mohl být pro vás skvělý.

Ingredients

2 kusy vepřové panenky

 Šálek drceného ananasu - okapaný

1 hrnek smetanového sýra – změkl

1 hrnek strouhaného sýra mozzarella

10-12 plátků slaniny

¼ Šálek hroznové želé

1 PL vody

Bradley Smoker Bisquettes (Hickory, Apple nebo Cherry)

Preparation

Vepřové panenky ořízněte od případného tuku a odstraňte blánu. Držte nůž vodorovně a nakrájejte vepřovou panenku na polovinu, dávejte pozor, abyste neprorazili druhý konec.

V malé misce smíchejte drcený ananas se smetanovým sýrem a sýrem mozzarella.

Sýrovou a ananasovou směs rovnoměrně rozprostřete do otvorů vepřové panenky. Svíčkovou uzavřete, aby sýr zůstal uvnitř kapsy masa.

Panenky obalíme slaninou a položíme na udírnu. Může být rozumné mít svíčkovou otevřenou řeznou stranou nahoru, aby roztavený sýr zůstal v kapse a nevytékal.

Nastavte udírnu na 275 °F a použijte dřevěné biskety dle výběru (skvěle fungují bílé ořechy, jablka nebo třešně).

Udit maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F a slanina se rozškvaří a nezačne křupat, přibližně 2–2 ½ hodin.

Po asi 30 minutách uzení prošlehejte v malé misce hroznové želé a vodu, aby želé bylo řidší konzistence. Potřete želé celou slaninu a poté pokračujte v uzení, dokud nebude zcela propečené.

Vepřové panenky vyjmeme z udírny a necháme asi 10 minut odležet. Nakrájejte na 1 palcové medailonky a podávejte.

podle Steve Cylka

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now