Uzená slanina zabalená havajská plněná Vepřová svíčková Recept
Slanina a kouř přidávají k tomuto štíhlému řezu masa zásah chuti pro výsledky smahování na rty. Pokud máte rádi pizzu havajského stylu, pak by tento recept mohl být pro vás skvělý.
Ingredients
2 kusy vepřové panenky
⅓ Šálek drceného ananasu - okapaný
1 hrnek smetanového sýra – změkl
1 hrnek strouhaného sýra mozzarella
10-12 plátků slaniny
¼ Šálek hroznové želé
1 PL vody
Bradley Smoker Bisquettes (Hickory, Apple nebo Cherry)
Preparation
Vepřové panenky ořízněte od případného tuku a odstraňte blánu. Držte nůž vodorovně a nakrájejte vepřovou panenku na polovinu, dávejte pozor, abyste neprorazili druhý konec.
V malé misce smíchejte drcený ananas se smetanovým sýrem a sýrem mozzarella.
Sýrovou a ananasovou směs rovnoměrně rozprostřete do otvorů vepřové panenky. Svíčkovou uzavřete, aby sýr zůstal uvnitř kapsy masa.
Panenky obalíme slaninou a položíme na udírnu. Může být rozumné mít svíčkovou otevřenou řeznou stranou nahoru, aby roztavený sýr zůstal v kapse a nevytékal.
Nastavte udírnu na 275 °F a použijte dřevěné biskety dle výběru (skvěle fungují bílé ořechy, jablka nebo třešně).
Udit maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F a slanina se rozškvaří a nezačne křupat, přibližně 2–2 ½ hodin.
Po asi 30 minutách uzení prošlehejte v malé misce hroznové želé a vodu, aby želé bylo řidší konzistence. Potřete želé celou slaninu a poté pokračujte v uzení, dokud nebude zcela propečené.
Vepřové panenky vyjmeme z udírny a necháme asi 10 minut odležet. Nakrájejte na 1 palcové medailonky a podávejte.
podle Steve Cylka
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now