Smoked Scotch Eggs

Uzené Skotská vejce

Dan Shahin

Tato uzená skotská vejce jsou tou nejúžasnější pochoutkou.

Ingredients

Uzenina (80-100 g na vejce)

Velká vejce z volného výběhu

Oblíbený rub – použili jsme:

2 lžičky soli

1 ČL hrubě mletého černého pepře

1 lžička česnekového prášku

1 lžička cibulového prášku

1 lžička papriky

Hnědý cukr

1 lžička hořčice v prášku

1 ČL sušené šalvěje

1 lžička fenyklových semínek

Preparation

Metoda:

Vejce vařte cca. 6 minut. To je nejtěžší část, získat ten dokonalý žloutek.

Vyjměte vejce a vložte je do misky s ledovou vodou, abyste zastavili proces ochlazování a pomohli skořápce šokovat pro snadné oloupání.

Nechte stranou alespoň 30 minut nebo dokud nebudete připraveni je použít.

Na plát potravinářské fólie si maso z klobásy vytlačte do velkého plochého kruhu o tloušťce asi 5 mm a dostatečně velké, aby se obalilo kolem vajíčka.

Umístěte vejce doprostřed disku s klobásou a zabalte vejce, pomocí prstů uhlaďte spoje.

Skotské vejce válejte v rukou, abyste měli pěkný kulatý míč.

Nasypte na talíř svůj výběr a každé skotské vejce jemně válejte, aby bylo po celém povrchu lehce a rovnoměrně potažené.

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now