Uzené Skotská vejce
Tato uzená skotská vejce jsou tou nejúžasnější pochoutkou.
Ingredients
Uzenina (80-100 g na vejce)
Velká vejce z volného výběhu
Oblíbený rub – použili jsme:2 lžičky soli
1 ČL hrubě mletého černého pepře
1 lžička česnekového prášku
1 lžička cibulového prášku
1 lžička papriky
Hnědý cukr
1 lžička hořčice v prášku
1 ČL sušené šalvěje
1 lžička fenyklových semínek
Preparation
Metoda:
Vejce vařte cca. 6 minut. To je nejtěžší část, získat ten dokonalý žloutek.
Vyjměte vejce a vložte je do misky s ledovou vodou, abyste zastavili proces ochlazování a pomohli skořápce šokovat pro snadné oloupání.
Nechte stranou alespoň 30 minut nebo dokud nebudete připraveni je použít.
Na plát potravinářské fólie si maso z klobásy vytlačte do velkého plochého kruhu o tloušťce asi 5 mm a dostatečně velké, aby se obalilo kolem vajíčka.
Umístěte vejce doprostřed disku s klobásou a zabalte vejce, pomocí prstů uhlaďte spoje.
Skotské vejce válejte v rukou, abyste měli pěkný kulatý míč.
Nasypte na talíř svůj výběr a každé skotské vejce jemně válejte, aby bylo po celém povrchu lehce a rovnoměrně potažené.
Třešeň
Dřevo
Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.
Shop Now