Smoked Drunken Ribs

Uzený Opilá žebra



Vepřová náhradní žebra je chutný řez masa. Ale jeho chuť můžete zdvojnásobit přidáním piva do rub. Až budete připraveni, velkoryse obtěžujte žebra omáčkou BBQ a kouřte dalších 30 minut.

Ingredients

2 Regály vepřová náhradní žebra

1 plechovka/lahev vašeho oblíbeného piva

1 šálek baleného hnědého cukru

2 PL oregana

½ ČL tymiánu

1 PL česnekového prášku

1 PL papriky

2 PL soli

1 ČL mletého černého pepře

1 ½ šálku vaší oblíbené BBQ omáčky

Biskety s příchutí Bradley Smoker – prémiové pivní biskety

Preparation

Sloupněte membránu ze zadní části každého stojanu žeber.

Marinádu připravte smícháním piva, hnědého cukru, oregana, tymiánu, česnekového prášku, papriky, soli a černého pepře.

Umístěte žebra do velké misky. Nalijte marinádu na žebra a několikrát je otočte, abyste se ujistili, že jsou obalená v marinádě. Zakryjte plastovým obalem a vložte do lednice. Nechte žebra marinovat asi 8 hodin. Během marinování žebra několikrát otočte.

Nastavte udírnu na 225 °F pomocí Bradley Premium Beer Bisquettes.

Vyjměte žebra z marinády a položte na udírnu. Umístěte žebra do udírny a uďte 3-4 hodiny, nebo dokud žebra nedosáhnou vnitřní teploty 160 °F.

Žebra bohatě potřete BBQ omáčkou. Umístěte žebra zpět do udírny a poslední hodinu uďte.

Před krájením a podáváním je nechte 10 minut odpočinout.

Recept od: Steve Cylka

Pivo
Dřevo

Pivní biskety pro kuřáky Bradley

Pivní biskety pro chmelové uzené pokrmy. Ideální k hovězímu masu, kuřecímu masu, žebírkám nebo klobáse.

Shop Now