Uzený Opilá žebra
Vepřová náhradní žebra je chutný řez masa. Ale jeho chuť můžete zdvojnásobit přidáním piva do rub. Až budete připraveni, velkoryse obtěžujte žebra omáčkou BBQ a kouřte dalších 30 minut.
Ingredients
2 Regály vepřová náhradní žebra
1 plechovka/lahev vašeho oblíbeného piva
1 šálek baleného hnědého cukru
2 PL oregana
½ ČL tymiánu
1 PL česnekového prášku
1 PL papriky
2 PL soli
1 ČL mletého černého pepře
1 ½ šálku vaší oblíbené BBQ omáčky
Biskety s příchutí Bradley Smoker – prémiové pivní biskety
Preparation
Sloupněte membránu ze zadní části každého stojanu žeber.
Marinádu připravte smícháním piva, hnědého cukru, oregana, tymiánu, česnekového prášku, papriky, soli a černého pepře.
Umístěte žebra do velké misky. Nalijte marinádu na žebra a několikrát je otočte, abyste se ujistili, že jsou obalená v marinádě. Zakryjte plastovým obalem a vložte do lednice. Nechte žebra marinovat asi 8 hodin. Během marinování žebra několikrát otočte.
Nastavte udírnu na 225 °F pomocí Bradley Premium Beer Bisquettes.
Vyjměte žebra z marinády a položte na udírnu. Umístěte žebra do udírny a uďte 3-4 hodiny, nebo dokud žebra nedosáhnou vnitřní teploty 160 °F.
Žebra bohatě potřete BBQ omáčkou. Umístěte žebra zpět do udírny a poslední hodinu uďte.
Před krájením a podáváním je nechte 10 minut odpočinout.
Recept od: Steve Cylka
Pivo
Dřevo
Pivní biskety pro chmelové uzené pokrmy. Ideální k hovězímu masu, kuřecímu masu, žebírkám nebo klobáse.
Shop Now