Cajun-kořeněné uzené Náhradní žebra
Tato žebra mohou být stejně kořeněná nebo mírná, jak chcete, v závislosti na mixu koření Cajun, který používáte. Přidání mopové omáčky jim pomáhá zůstat vlhké a chutné, zatímco vaří nízko pomalu.
Ingredients
1 plný regál vepřových žebírek
Pro mazání:
½ šálku hnědého cukru
3 lžíce košer soli
1 PL papriky
1 lžíce směsi cajunského koření
Na mopovou omáčku:
1 šálek jablečného moštu
¼ šálku jablečného octa
3 PL citronové šťávy
2 PL česnekového prášku
1 PL horké omáčky
Bradley Smoker Bisquettes – Hickory nebo Mesquite
Preparation
Smíchejte ingredience na potírání.
Náhradní žebra potřete utěrkou a nechte několik hodin marinovat v lednici (nebo přes noc, pokud máte čas).
Předehřejte udírnu na 225 °F pomocí bisket Hickory nebo Mesquite (obojí fungují dobře).
Umístěte žebra kostem dolů na rošt v udírně; kouřit 3 hodiny.
Ingredience na mop omáčku smíchejte dohromady.
Vyjměte žebra z udírny a zabalte je do hliníkové fólie a nalijte mopovou omáčku do hliníkového sáčku.
Umístěte žebra zpět do udírny, fóliový sáček se švem nahoru.
Kouřte další 2 hodiny.
Sejměte z fólie (pozor na páru a horkou tekutinu) a vraťte do udírny ztuhnout.
Kouřte dalších 45–60 minut nebo dokud nedosáhnete vnitřní teploty 172 °F.
Vyjměte z udírny a před krájením a podáváním nechte 15 minut odpočinout.
od Leny Claytonové
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now