Cajun Spare Ribs

Cajun-kořeněné uzené Náhradní žebra



Tato žebra mohou být stejně kořeněná nebo mírná, jak chcete, v závislosti na mixu koření Cajun, který používáte. Přidání mopové omáčky jim pomáhá zůstat vlhké a chutné, zatímco vaří nízko pomalu.

Ingredients

1 plný regál vepřových žebírek

Pro mazání:

½ šálku hnědého cukru

3 lžíce košer soli

1 PL papriky

1 lžíce směsi cajunského koření

Na mopovou omáčku:

1 šálek jablečného moštu

¼ šálku jablečného octa

3 PL citronové šťávy

2 PL česnekového prášku

1 PL horké omáčky

Bradley Smoker Bisquettes – Hickory nebo Mesquite

Preparation

Smíchejte ingredience na potírání.

Náhradní žebra potřete utěrkou a nechte několik hodin marinovat v lednici (nebo přes noc, pokud máte čas).

Předehřejte udírnu na 225 °F pomocí bisket Hickory nebo Mesquite (obojí fungují dobře).

Umístěte žebra kostem dolů na rošt v udírně; kouřit 3 hodiny.

Ingredience na mop omáčku smíchejte dohromady.

Vyjměte žebra z udírny a zabalte je do hliníkové fólie a nalijte mopovou omáčku do hliníkového sáčku.

Umístěte žebra zpět do udírny, fóliový sáček se švem nahoru.

Kouřte další 2 hodiny.

Sejměte z fólie (pozor na páru a horkou tekutinu) a vraťte do udírny ztuhnout.

Kouřte dalších 45–60 minut nebo dokud nedosáhnete vnitřní teploty 172 °F.

Vyjměte z udírny a před krájením a podáváním nechte 15 minut odpočinout.

od Leny Claytonové

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now