Smoked Ham Hocks

Uzený Šunka Hocks



Hledáte lahodný a chutný způsob přípravy vepřových hocků? Nehledejte nic jiného než tento recept na solanku a kouř! S ingrediencemi, jako jsou bobkové listy, černé pepře a celý hřebíček, tento recept naplní vaše hocks hloubkou chuti, která určitě zapůsobí. Jednoduše solanka po dobu dvou dnů, na vzduchu suché přes noc a kouř po dobu pěti hodin pro výsledky ústních vod.

Ingredients

2 litry vody

100 gramů košer soli

100 gramů hnědého cukru

2 bobkové listy

2 lžíce kuliček černého pepře

2 lžíce celého hřebíčku

Preparation

Kouř:

Připravte si udírnu s dostatečným množstvím dřeva na uzení po dobu 5 hodin.

Nastavte teplotu udírny na ~ 5 hodin. V závislosti na velikosti vašich hlezen a vnější okolní teplotě můžete potřebovat více nebo méně času.

Metoda:

Zahřejte vodu a rozpusťte sůl a cukr. Nechte vodu úplně vychladnout a přidejte bobkový list, kuličky pepře a hřebíček.

Do velké skleněné nebo plastové nádoby přidejte hlezna a solný roztok a ujistěte se, že je vše pokryto solným roztokem. Pokud potřebujete více, přidejte více vody, cukru a soli.

Hlezno solte celé 2 dny.

Vyjměte hlezna z nálevu a nechte je přes noc odpočívat na mřížce a pánvi v lednici.

Po 12 hodinách sušení na vzduchu jsou připraveny k uzení.

Umístěte hlezna do 250ºF kuřák po dobu ~ 5 hodin nebo dokud jejich vnitřní teplota nedosáhne 200ºF.

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now