Uzený Kanadská slanina
Tento kouřový kanadský recept na slaninu je velmi snadné vytvořit ve srovnání s tím, jak chutné se dostane. Všechno to začíná kusem vykostěné vepřové beder, snadno dostupné všude. Skuncem to po dobu jednoho týdne a pak ji kouřte pomocí pekanových biskettet. Možná si vložte do sáčku do šunky a těsně se hodte, pak použijte nějaké prsteny nebo strunu, aby ji drželi stehna a malé. Vac jsem ji zapečetil v 8 oz balíčcích a jeden právě zabalil do plastu, aby se s nimi vytvořilo nějaké dobroty.
Druhý den vytvořil vejce Benedikta, ale neměl žádné muffiny. Takže jsem odřízl kůru z nějakého kyselého chleba, opékal ji a spadl na část mého CB. Pár domů pěstovaných vajec a duseno v holandské omáčce a pomlčku uzené papriky. Takto může být dobrá, rychlá a pohodlná snídaně!
Ingredients
Kousek vepřové panenky bez kosti
Solanka:
1 šálek mortonské hrubé košer soli
1 šálek baleného tmavě hnědého cukru
4 bobkové listy rozdrcené
1 tableta granulovaného česneku
1 Rounded Tab celé nové koření
1 Rounded Tab celé bobule jalovce
1 celý černý pepř Rounded Tab
3 Tab Penzeys Cajun koření
2½ čajová kúra #1
¼ Šálek čistého medu
¼ Pohár Jack Daniels
1 gal vody
Preparation
Vše kromě léku, medu a jacka přidejte do 2 litrů vody a za stálého míchání přiveďte k varu.
Snižte teplotu a vařte za občasného míchání, dokud neucítíte vůni koření, asi 20 minut.
Sundejte z plotny a nechte vychladnout pod 140ºF (60°C), pak přidejte lék, med a jack.
Nalijte solný roztok do kbelíku a vmíchejte led, dokud nezískáte 1 galon.
Zkontrolujte teplotu solanky. Nechcete dát maso, dokud solný roztok nebude mít méně než 40ºF.
Vložte maso do nálevu a udržujte jej ponořené s těžkým talířem.
Dejte svůj kbelík solanky do lednice a pak každý druhý večer po dobu jednoho týdne proveďte generální opravu.
Když je týden hotový, opláchněte maso pod studenou tekoucí vodou, položte na obrácenou mřížku s odkapávací pánví pod ní na 24 hodin a otočte po 12 hodinách.
Při uzení vyndejte z lednice a nechte uležet při pokojové teplotě alespoň hodinu.
Zahřejte kuřák na 250ºF na jednu hodinu naložte 3H pecan a jakmile se začne valit kouř, vložte maso, čím blíže k vrcholu, tím lépe.
Uzení/vaření při 250ºF (121°C), dokud IT bedra nedosáhnou 145-150ºF (62.8°C-65.6°C)
Vyjměte a nechte vychladnout při pokojové teplotě po dobu 2 hodin, poté zabalte do plastu a dejte na 2 dny do lednice.
Po skončení ledničky nakrájejte a vychutnejte si.
Pekanový ořech
Dřevo
Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.
Shop Now