Smoked Canadian Bacon

Uzený Kanadská slanina



Tento kouřový kanadský recept na slaninu je velmi snadné vytvořit ve srovnání s tím, jak chutné se dostane. Všechno to začíná kusem vykostěné vepřové beder, snadno dostupné všude. Skuncem to po dobu jednoho týdne a pak ji kouřte pomocí pekanových biskettet. Možná si vložte do sáčku do šunky a těsně se hodte, pak použijte nějaké prsteny nebo strunu, aby ji drželi stehna a malé. Vac jsem ji zapečetil v 8 oz balíčcích a jeden právě zabalil do plastu, aby se s nimi vytvořilo nějaké dobroty.

Druhý den vytvořil vejce Benedikta, ale neměl žádné muffiny. Takže jsem odřízl kůru z nějakého kyselého chleba, opékal ji a spadl na část mého CB. Pár domů pěstovaných vajec a duseno v holandské omáčce a pomlčku uzené papriky. Takto může být dobrá, rychlá a pohodlná snídaně!

Ingredients

Kousek vepřové panenky bez kosti

Solanka:

1 šálek mortonské hrubé košer soli

1 šálek baleného tmavě hnědého cukru

4 bobkové listy rozdrcené

1 tableta granulovaného česneku

1 Rounded Tab celé nové koření

1 Rounded Tab celé bobule jalovce

1 celý černý pepř Rounded Tab

3 Tab Penzeys Cajun koření

2½ čajová kúra #1

¼ Šálek čistého medu

¼ Pohár Jack Daniels

1 gal vody

Preparation

Vše kromě léku, medu a jacka přidejte do 2 litrů vody a za stálého míchání přiveďte k varu.

Snižte teplotu a vařte za občasného míchání, dokud neucítíte vůni koření, asi 20 minut.

Sundejte z plotny a nechte vychladnout pod 140ºF (60°C), pak přidejte lék, med a jack.


Nalijte solný roztok do kbelíku a vmíchejte led, dokud nezískáte 1 galon.

Zkontrolujte teplotu solanky. Nechcete dát maso, dokud solný roztok nebude mít méně než 40ºF.

Vložte maso do nálevu a udržujte jej ponořené s těžkým talířem.

Dejte svůj kbelík solanky do lednice a pak každý druhý večer po dobu jednoho týdne proveďte generální opravu.

Když je týden hotový, opláchněte maso pod studenou tekoucí vodou, položte na obrácenou mřížku s odkapávací pánví pod ní na 24 hodin a otočte po 12 hodinách.

Při uzení vyndejte z lednice a nechte uležet při pokojové teplotě alespoň hodinu.

Zahřejte kuřák na 250ºF na jednu hodinu naložte 3H pecan a jakmile se začne valit kouř, vložte maso, čím blíže k vrcholu, tím lépe.

Uzení/vaření při 250ºF (121°C), dokud IT bedra nedosáhnou 145-150ºF (62.8°C-65.6°C)

Vyjměte a nechte vychladnout při pokojové teplotě po dobu 2 hodin, poté zabalte do plastu a dejte na 2 dny do lednice.

Po skončení ledničky nakrájejte a vychutnejte si.

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now