Smoke Roasted Ham

Kouření kouře Ham

Dan Shahin

Ingredients

1,5 kg Gammon Joint

1 lžička česnekového prášku

1 lžička cibulového prášku

1 lžička skořice

1 ČL bílého pepře

2 lžičky tymiánu

2 lžičky šalvěje

2 lžíce hnědého měkkého cukru

4 lžíce medu

4 lžíce anglické hořčice

Preparation

Metoda:

Smíchejte med a anglickou hořčici a natřete polovinu jako stejnoměrnou vrstvu po celém gammonu a druhou polovinu si nechte na později.

Smíchejte všechna koření dohromady a posypte rovnoměrnou vrstvu po celém gammonu.

Nastavte Smoker na 110C a po dosažení teploty zapněte kouř. Použili jsme třešňové biskety, ale můžete si vybrat biskety s příchutí Bradley, které chcete.

Přidejte šunku do udírny s podnosem na stojanu níže, abyste zachytili všechny kapky a šťávy a kuřte 3–4 hodiny.

Po uplynutí této doby můžete kouř vypnout, použít zbytek směsi medu a hořčice jako finální polevu a pokračovat ve vaření další 1-2 hodiny, dokud nedosáhne vnitřní teploty 75C.

Poznámka: pokud jste citlivější na sůl, můžete chtít namočit gammon joint ve vodě po dobu přibližně 10 hodin, aby se omezily slané soli.

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now