Easy Smoked Pepperoni Recipe

Snadné uzené Pepperoni Recept



Je to opravdu velmi snadný uzený recept na pepperoni, který můžete vyrobit v troubě nebo kuřáku. Pokud si přejete, nechte Červený pepř. Můžete se vyskytovat do přírodních prasat nebo vláknitých krytů. Raději však používám pouzdro 38 - 42 mm. Samozřejmě to můžete udělat v troubě, ale je to skvělá příležitost použít svého kuřáka Bradley a získat vynikající výsledky. Nenechte se na studenou vodu vanit. Chill a pak nakrájejte na tenké. Chlaďte po dobu až 2 týdnů nebo zmrazte pro delší skladování.

Ingredients

2 libry libového mletého hovězího masa (85 % libového nebo libového)

1 PL tekutého kouřového aroma (volitelně)

2 ČL mletého černého pepře

2 ČL hořčičného semínka

2 ČL drceného fenyklového semene

1 až 2 ČL mleté červené papriky (podle chuti)

½ ČL česnekového prášku

1 ČL papriky

½ lžičky cukru

2 vrchovaté čajové lžičky rychle tuhnoucí soli Morton's Tender

Preparation

Do trouby nebo udírny.

Smíchejte koření a maso a důkladně promíchejte rukama. Zakryjte a dejte do chladničky na 48-72 hodin.

Maso vytvarujte do dvou dlouhých špalků nebo válečků. Umístěte mřížku (nebo pánev/plech s drenáží) na plech na sušenky a položte polena na mřížku.

Pečeme na 180ºF na 200ºF po dobu 8 hodin, rotující polena každé 2 hodiny. Chcete IT masa na 165ºF (pozor, nevytloustnout).

Po dokončení budou polena jasně růžová a měla by být poměrně suchá a pevná.

Přebytečný tuk otřeme a maso necháme vychladnout. Nekoupejte je ve studené vodě. Ochlaďte a poté nakrájejte na tenké plátky. Uchovávejte v chladničce až 2 týdny nebo zmrazte pro delší skladování.