Nacpaný Uzené papriky - s receptem z plnění vepřového masa
Pokud hledáte nový nápad receptu pro vaše zbytky taženého vepřového masa, zkuste tento plněný uzený paprika ve vašem kuřáku Bradley. Myslím, že si vychutnáte uzenou chuť.
Ingredients
7-10 paprik (použil jsem červenou, oranžovou a žlutou)
3 Jalapenos, zbavené semínek a nakrájené najemno
1 střední cibule, nakrájená nadrobno
3 šálky vařené bílé rýže (Nepřevařujte rýži, protože se dovaří v paprikách. Uvařte ji těsně před hotovou a skončí to jako dokonalý obrázek)
4–6 šálků taženého vepřového masa (dříve uzeného v Bradley Smoker)
1 šálek hovězího vývaru
3 velká vejce, rozšlehaná (připravená na omelety)
1 šálek grilované omáčky
Preparation
První věc, kterou udělám... nejprve připravím všechny ingredience. Nakrájejte cibuli a jalapenos, uvařte rýži, orestujte jalapeños a cibuli na lžíci olivového oleje.
Odřízněte vršky paprik a ujistěte se, že ponechte stopku připojenou k použití na čepice. Papriky zbavte semínek a dejte stranou.
Jakmile jsou ingredience připraveny, přidejte maso, rýži, restovanou cibuli, jalapenos, hovězí vývar a koření (dle vašeho výběru) do velké mísy a dobře promíchejte. Do směsi přidejte vejce a dobře promíchejte.
Umístěte papriky na Bradley Smoker Rack a začněte přidávat náplň do paprik.
"Bradley" Smoking the Peppers:
Jakmile udírna dosáhne 220 °F a dobře se udí, umístěte stojany s paprikami a čepicemi na rošt a nechte je udit a vařit asi 1 hodinu a 15 minut (nebo dokud nebudou mít správnou křehkost). Směs uvnitř paprik by měla dosáhnout 160 °F, aby se zajistilo, že jsou vejce zcela uvařená.
Doporučuji sušenky z bílého ořechu, ale dobře fungují i jiné příchutě.
Souhrn:
Odměřte potřebné šálky masa, cibule, jalapeňos, papriky a rýže.
Připravte směs podle výše uvedeného receptu.
Naplňte papriky a položte na stojany Bradley Smoker.
Udit papriky při 220 ° F po dobu asi 75 minut nebo do změknutí a 160 ve středu.
Při odřezávání vršků paprik nekrájejte příliš tenké, protože by se stopka oddělila od klobouku.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now