Smoked Pulled Pork Butt Recipe

Uzený Tažený vepřový zadek Recept



Nemysli na sendviče, když mluvíme o uzeném taženém vepřovém zadku. Jedná se o velmi všestranné maso, které můžete použít k vyplnění tacos, burritos nebo omelety. A nikdy to není příliš mnoho. Trvá to pár dní v lednici a je přátelské k mrazáku.

Ingredients

1 pečeně z vepřového zadku (obvykle 7-9 liber)

¼ šálku hnědého cukru

3 PL papriky

2 PL soli

2 PL mletého černého pepře

1 PL suché hořčice

1 PL česnekového prášku

2 ČL kajenského pepře

2 ČL mletého kmínu

1 ČL mleté šalvěje

Bisquettes s příchutí Bradley - Hickory, javor nebo dub whisky

Preparation

Udělejte potěr smícháním cukru a všeho koření. Směs koření bohatě potřete celou vepřovou pečínku.

Nastavte udírnu na 225 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (hickory, javor a whisky dub), které fungují skvěle.

Uzení vepřové pečeně, dokud nedosáhne vnitřní teploty 205 °F. To může trvat až 12 nebo více hodin, v závislosti na venkovní teplotě a na tom, zda jsou v udírně jiné potraviny.

Vepřové maso natrhejte na hrudky nebo provázky.

Sloužit.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now