Uzený Tažený vepřový zadek Recept
Nemysli na sendviče, když mluvíme o uzeném taženém vepřovém zadku. Jedná se o velmi všestranné maso, které můžete použít k vyplnění tacos, burritos nebo omelety. A nikdy to není příliš mnoho. Trvá to pár dní v lednici a je přátelské k mrazáku.
Ingredients
1 pečeně z vepřového zadku (obvykle 7-9 liber)
¼ šálku hnědého cukru
3 PL papriky
2 PL soli
2 PL mletého černého pepře
1 PL suché hořčice
1 PL česnekového prášku
2 ČL kajenského pepře
2 ČL mletého kmínu
1 ČL mleté šalvěje
Bisquettes s příchutí Bradley - Hickory, javor nebo dub whisky
Preparation
Udělejte potěr smícháním cukru a všeho koření. Směs koření bohatě potřete celou vepřovou pečínku.
Nastavte udírnu na 225 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (hickory, javor a whisky dub), které fungují skvěle.
Uzení vepřové pečeně, dokud nedosáhne vnitřní teploty 205 °F. To může trvat až 12 nebo více hodin, v závislosti na venkovní teplotě a na tom, zda jsou v udírně jiné potraviny.
Vepřové maso natrhejte na hrudky nebo provázky.
Sloužit.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now