Smoked Quiche Lorraine Recipe

Uzený Quiche Lorraine Recept



Smoked Quiche Lorraine je klasický francouzský recept, který má novou chuť, když používáte uzenou slaninu. Je to perfektní pro bruše a může být obsloužen za tepla nebo za studena. A na vrcholu je, že je to mrazák-přátelské a může být provedena v předstihu.

Ingredients

24 skořápek mini dortíků - zmrazených

200 g slaniny

¾ Šálek švýcarského sýra, strouhaného

2 zelené cibule - nakrájené nadrobno

4 vejce

1¼ šálku mléka

1 PL dijonské hořčice

½-2 lžičky chilli vloček (volitelně)

1-2 ČL uzené papriky

¼ lžičky soli

¼ ČL mletého černého pepře

Preparation

Na velké pánvi opečte slaninu na nudličky, dokud nebude křupavá.

Nechte slaninu okapat na papírové utěrce a rozdrobte ji, jakmile dostatečně vychladne, aby se dala zvládnout.

Vyjměte skořápky koláče z mrazničky, aby se během přípravy těsta mírně rozmrazily.

Předehřejte troubu na 375 °F.

V misce smíchejte slaninu, švýcarský sýr a zelenou cibulku.

Směs rozdělte mezi skořápky koláče.

Smíchejte vejce, mléko, hořčici, chilli vločky, uzenou papriku, sůl a pepř.

Do každé skořápky koláče nalijte nebo nalijte vaječnou směs.

Pečte v troubě asi 30 minut, nebo dokud vejce neztuhnou uprostřed a skořápky lehce nezhnědnou.

Užívat si!