Uzený Meruňková bederní slanina Recept
Vytvořil jsem tento recept na uzenou meruňkovou bederní slaninu, protože jsem chtěl tentokrát trochu oblékat na svou bederní slaninu. Všiml jsem si, kolik levnější meruňkové sirup byl než javorový sirup, a myslel jsem si, že to vyzkouším. Tato metoda je tak jednoduchá, dokonce to dokázal i jeskynník!
Ingredients
Začněte dobrými hřbety bez kostí, nakrájejte na 3 kusy.
Bradley javorový lék
Meruňkový sirup
Jablečné sušenky
Preparation
Odřízněte stříbrnou kůži z beder.
Rozřízněte je na 3 kusy, jen aby se lépe vešly do galonového zipu.
Vetřete do nich javorovou kúru Bradley rychlostí 3 polévkové lžíce na 5 lb.
Umístěte je do sáčků se zipem, abyste dostali ven co nejvíce vzduchu.
Dejte je do lednice a každých pár dní je otočte.
Třetí den nalít ½ do každého sáčku přilijte meruňkový sirup a propracujte ho.
Sedmého dne je všechny vyjměte, dobře opláchněte a namočte do studené vody ½ hodinu, znovu opláchněte a dejte na mřížky do lednice přes noc uschnout.
Druhý den je vhoďte do udírny nastavené na 150ºF (65°C) na hodinu.
Položte kouř a zvyšte teplotu na 175ºF (79.4°C) během následujících několika hodin.
Používám 5 nebo 6 hodin kouře, obvykle jablko.
Nechte v udírně, dokud nebude vnitřní teplota 147ºF (63.9°C).
Vyjmeme, zabalíme do fólie a necháme vychladnout.
Po vychladnutí zabalte do plastové fólie a dejte na 2 dny do lednice.
Po 2 dnech nakrájejte a vakuově uzavřete.
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now