Uzený med Sriracha Vepřová svíčková Recept
Sladká a kořeněná mix v tomto receptu pro jednoduché, ale odvážné příchutě. Pokud se vám líbí horké, podívejte se na kořeněné kanec pepperoni, kořeněné jeskynní kluby, krevety Cajun s kořeněným rančem nebo kořeněně uzenými taženými krůtami.
Ingredients
1 vepřová panenka
2 lžíce pálivé omáčky sriracha
1 ½ lžíce medu
½ lžičky soli
Biskety s příchutí Bradley – Hickory, Apple nebo Cherry
Preparation
V misce smíchejte omáčku sriracha, med a sůl. Vepřovou panenku rozetřeme po celé ploše tak, aby byla rovnoměrně obalená.
Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují bílý ořech, jablko nebo třešeň).
Uďte vepřové maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F, přibližně 2 – 2 ½ hodiny.
Panenku nakrájíme na medailonky a ihned podáváme.
Podle Steve Cylka
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now