sliced spicy pork tenderloin and sriracha sauce bottle

Uzený med Sriracha Vepřová svíčková Recept



Sladká a kořeněná mix v tomto receptu pro jednoduché, ale odvážné příchutě. Pokud se vám líbí horké, podívejte se na kořeněné kanec pepperoni, kořeněné jeskynní kluby, krevety Cajun s kořeněným rančem nebo kořeněně uzenými taženými krůtami.

Ingredients

1 vepřová panenka

2 lžíce pálivé omáčky sriracha

1 ½ lžíce medu

½ lžičky soli

Biskety s příchutí Bradley – Hickory, Apple nebo Cherry

Preparation

V misce smíchejte omáčku sriracha, med a sůl. Vepřovou panenku rozetřeme po celé ploše tak, aby byla rovnoměrně obalená.

Nastavte udírnu na 275 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují bílý ořech, jablko nebo třešeň).

Uďte vepřové maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F, přibližně 2 – 2 ½ hodiny.

Panenku nakrájíme na medailonky a ihned podáváme.

Podle Steve Cylka

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now