Smoked Majas Hurka Recipe

Kuřák Majas Recept



Tento uzený recept Majas Hurka je můj pohled na recept z knihy „The Sausage Making Cookbook“ od Jerryho Prediky. Majas Hurka je maďarský termín, který znamená „ani se neptejte, z čeho se to stane, prostě to sníst.“ Jen jsem děti. Ve skutečnosti je „Majas Hurka“ maďarský pro horkou jaterní klobásu. Ale nahradil jsem vepřové plíce plícemi. Plíce chutnají poněkud jako játra a klobása jde dobře s vejci, brambory nebo zelí. V Anglii lidé nazývají plíce „světla“. Maso se rozdrtí a bude lepší, pokud ho po vaření ochladí. Maďaři říkají, že Hurka vypadá legitivně a hodně jim chybí. Je to hezká chuť a vypadá to jako Boudin.

Ingredients

2 Lb - vepřový zadek

2 Lb - játra

2 Lb - plíce

2 lžíce - sůl

1 šálek nevařené rýže

2½ šálku - hovězí vývar

2 velké cibule

½ Lb - sádlo nebo tuk

1 lžička - pepř

1 ČL - majoránka

Preparation

Játra a plíce vařte spolu s 1 lžičkou soli.

Opláchněte a dejte stranou vychladnout.

V hovězím vývaru uvaříme rýži.

Nakrájejte cibuli a smažte do měkka.

Smíchejte všechny ingredience kromě rýže a rozdrťte na jemném talíři.

Přidejte rýži, dobře promíchejte a naplňte do vepřových střívek.

Klobásu vařte 10 minut a poté smažte nebo pečte.