Uzený Jagerwurst Recept
Abych vám řekl pravdu, jedná se o variantu uzeného Jagerwurst Recept. Dnes jsem se vzal a rozhodl jsem se vyrobit svou první klobásu a ukázalo se, že to byl skvělý zážitek, velmi relaxační. Tolik receptů tam venku, ale rozhodl jsem se o variantě Ruhlmanova Jagerwursta nebo Hunterova klobásy. Šlo to velmi hladce, nemůžu myslet na jediný negativní bod. Při plnění jsem měl jednu ránu, ale bylo to snadno opravené a pryč jsem šel.
Tato klobása bude skvělá s některým uzeným sýrem a sklenicí červeného vína, má zemitskou chuť, kterou vsadím, že je nejlepší.
Nikdy jsem neudělal klobásu, takže pokud jste v tomto koníčku nováčkem, nebojte se. Je to snadné a spousta zábavy.
Ingredients
5 lb vepřová plec
1 ½ ČL černého pepře
½ ČL pražených a mletých semínek koriandru
2 PL mletého česneku
2 lžíce pražených a mletých hořčičných semínek
1 PL strouhaného muškátového oříšku
½ ČL mletého zázvoru
1 ČL papriky
1 lžička kúry #1
2 PL dextrózy
½ šálku suchého červeného vína
½ šálku vody
Preparation
Vše semeleme a naplníme střívka.
Sušil jsem je hodinu při 130ºF, pak jsem je každou hodinu zvýšil o 10 stupňů.
Dal jsem jim 3 hodiny kouře z dubového whisky a nechal jsem je v něm až do IT asi 152ºF.
Whisky
Dub
Speciálně vytvořeno, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť. Dobře se kombinuje s červeným masem, vepřovým masem, rybami (zejména lososem) a těžkou zvěřinou.
Shop Now