Smoked Jagerwurst Recipe

Uzený Jagerwurst Recept



Abych vám řekl pravdu, jedná se o variantu uzeného Jagerwurst Recept. Dnes jsem se vzal a rozhodl jsem se vyrobit svou první klobásu a ukázalo se, že to byl skvělý zážitek, velmi relaxační. Tolik receptů tam venku, ale rozhodl jsem se o variantě Ruhlmanova Jagerwursta nebo Hunterova klobásy. Šlo to velmi hladce, nemůžu myslet na jediný negativní bod. Při plnění jsem měl jednu ránu, ale bylo to snadno opravené a pryč jsem šel.

Tato klobása bude skvělá s některým uzeným sýrem a sklenicí červeného vína, má zemitskou chuť, kterou vsadím, že je nejlepší.

Nikdy jsem neudělal klobásu, takže pokud jste v tomto koníčku nováčkem, nebojte se. Je to snadné a spousta zábavy.

Ingredients

5 lb vepřová plec

1 ½ ČL černého pepře

½ ČL pražených a mletých semínek koriandru

2 PL mletého česneku

2 lžíce pražených a mletých hořčičných semínek

1 PL strouhaného muškátového oříšku

½ ČL mletého zázvoru

1 ČL papriky

1 lžička kúry #1

2 PL dextrózy

½ šálku suchého červeného vína

½ šálku vody

Preparation

Vše semeleme a naplníme střívka.

Sušil jsem je hodinu při 130ºF, pak jsem je každou hodinu zvýšil o 10 stupňů.

Dal jsem jim 3 hodiny kouře z dubového whisky a nechal jsem je v něm až do IT asi 152ºF.

Whisky
Dub

Whisky Oak Biquette pro kuřáky Bradley

Speciálně vytvořeno, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť. Dobře se kombinuje s červeným masem, vepřovým masem, rybami (zejména lososem) a těžkou zvěřinou.

Shop Now