Smoked Barbecue Rib Sandwich Recipe

Uzený Grilovací žebro Sendvičový recept



Vyhoďte tento vážně působivý recept na kouření při vaší příští outdoorové aktivitě! Tento praktický (viz: vykostěný) recept na sendvičový recept zaškrtne všechny vaše políčka a nechá vás prosit o další.

Ingredients

1 Celá deska žeber

Grilovací omáčka

Olivový olej

Sůl

Pepř

Česnekový prášek

Paprika

Modrý agávový sirup

Tmavě hnědý cukr

Brioškové housky

Kyselé okurky

Ren cibule

Volitelný:

Bikety z javorového dřeva

Preparation

Odstraňte membránu na desce a dochuťte ji solí, pepřem, česnekovým práškem a paprikou.

Umístěte žebra do udírny a uďte je při 250 °F nebo 120 °C po dobu asi 3 hodin. Volitelný: Použijte javorové biskety pro další chuť kouře.

Po 3 hodinách pláty z obou stran pomocí fólie pevně obalíme tmavě hnědým cukrem a modrým agávovým sirupem.

Vložte zabalené pláty zpět do udírny na další 1,5 hodiny při 300 °F nebo 150 °C.

Po 1,5 hodině odstraňte fólii a nastrouhejte grilovací omáčku, než je dáte zpět na udírnu na dalších 10 minut.

Před odstraněním kostí nechte žebra dalších 10 minut odpočívat.

Podávejte na opečené housce s brioškou s červenou cibulí, okurkou a další barbecue omáčkou.

Recept od: Miguel vaří s ohněm

Javor
 Dřevo

Javorové biskety pro kuřáky Bradley

Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.

Shop Now