Uzený Grilovací žebro Sendvičový recept
Vyhoďte tento vážně působivý recept na kouření při vaší příští outdoorové aktivitě! Tento praktický (viz: vykostěný) recept na sendvičový recept zaškrtne všechny vaše políčka a nechá vás prosit o další.
Ingredients
1 Celá deska žeber
Grilovací omáčka
Olivový olej
Sůl
Pepř
Česnekový prášek
Paprika
Modrý agávový sirup
Tmavě hnědý cukr
Brioškové housky
Kyselé okurky
Ren cibule
Volitelný:
Bikety z javorového dřeva
Preparation
Odstraňte membránu na desce a dochuťte ji solí, pepřem, česnekovým práškem a paprikou.
Umístěte žebra do udírny a uďte je při 250 °F nebo 120 °C po dobu asi 3 hodin. Volitelný: Použijte javorové biskety pro další chuť kouře.
Po 3 hodinách pláty z obou stran pomocí fólie pevně obalíme tmavě hnědým cukrem a modrým agávovým sirupem.
Vložte zabalené pláty zpět do udírny na další 1,5 hodiny při 300 °F nebo 150 °C.
Po 1,5 hodině odstraňte fólii a nastrouhejte grilovací omáčku, než je dáte zpět na udírnu na dalších 10 minut.
Před odstraněním kostí nechte žebra dalších 10 minut odpočívat.
Podávejte na opečené housce s brioškou s červenou cibulí, okurkou a další barbecue omáčkou.
Recept od: Miguel vaří s ohněm
Javor
Dřevo
Maple Bisquettes s jemně kouřovou, sladkou a jemnou chutí jsou ideální pro uzení krůt a zlepšují chuť drůbeže a pernaté zvěře.
Shop Now