Uzený Americký hot dog Recept
Jedná se o skutečný uzený recept na americký hot dog. Je snadné se připravit a také způsob, jak si zvyknout na pytlání klobásy.
Během procesu pytláctví a ledové lázně se mezi klobásou a pouzdrem vytvoří kapalina. Nedělejte si to starosti. Poté, co párky v rohlíku vychladnou v ledové lázni, klip na oddělení a hotdog by se měl vysunout přímo ven. Budeme vědět, že jste to udělali správně, když komentujete konečný produkt v ruce!
A ano, přečetli jste si pokyny v pořádku. Hotdog vyjde z pouzdra.
Ingredients
1 lb vepřového zadku
1 Lb GB (použil jsem 80/20)
1 ČL mletého koriandru
1 PL sladké papriky
½ ČL mleté hořčice
¼ Tsp mletý palcát
¼ ČL mleté majoránky
½ ČL granulované cibule
¼ ČL granulovaného česneku
1½ ČL cukru
1 PL soli (jemná mořská sůl)
1 ČL mletého bílého pepře
1 vaječný bílek
¼ mléko (odstředěné)
Preparation
Maso 3x umelte na 3/16″ talíř.
Mezi každým mletím dejte na 30 minut do mrazáku a poté přidejte koření.
Dobře promíchejte, poté znovu vložte na 30 minut do mrazáku a znovu rozemelte.
Nebo emulgujte v kuchyňském robotu.
Věci do 28-30 mm kolagenových obalů.
Zavažte šňůrkou na 6 palcové články.
Ty jsem pošíroval, tak jsem přidal 1 tbl tekutého kouře.
Pošírujte ve vodě o teplotě 160-165 stupňů až do IT 152. Poté ochlaďte v ledové lázni na 100 stupňů.