Smoked American Hot Dog Recipe

Uzený Americký hot dog Recept



Jedná se o skutečný uzený recept na americký hot dog. Je snadné se připravit a také způsob, jak si zvyknout na pytlání klobásy.

Během procesu pytláctví a ledové lázně se mezi klobásou a pouzdrem vytvoří kapalina. Nedělejte si to starosti. Poté, co párky v rohlíku vychladnou v ledové lázni, klip na oddělení a hotdog by se měl vysunout přímo ven. Budeme vědět, že jste to udělali správně, když komentujete konečný produkt v ruce!

A ano, přečetli jste si pokyny v pořádku. Hotdog vyjde z pouzdra.

Ingredients

1 lb vepřového zadku

1 Lb GB (použil jsem 80/20)

1 ČL mletého koriandru

1 PL sladké papriky

½ ČL mleté hořčice

¼ Tsp mletý palcát

¼ ČL mleté majoránky

½ ČL granulované cibule

¼ ČL granulovaného česneku

1½ ČL cukru

1 PL soli (jemná mořská sůl)

1 ČL mletého bílého pepře

1 vaječný bílek

¼ mléko (odstředěné)

Preparation

Maso 3x umelte na 3/16″ talíř.

Mezi každým mletím dejte na 30 minut do mrazáku a poté přidejte koření.

Dobře promíchejte, poté znovu vložte na 30 minut do mrazáku a znovu rozemelte.

Nebo emulgujte v kuchyňském robotu.

Věci do 28-30 mm kolagenových obalů.

Zavažte šňůrkou na 6 palcové články.

Ty jsem pošíroval, tak jsem přidal 1 tbl tekutého kouře.

Pošírujte ve vodě o teplotě 160-165 stupňů až do IT 152. Poté ochlaďte v ledové lázni na 100 stupňů.