Pork and guacamole canapes on tray

Uzený Vepřová panenka a recept na jednohubky Guacamole



Vepřové a avokádo se kombinují v předkrm s kořeněnou, kouřovou chutí. Tento recept je skvělý pro svačinu na terase, nebo procházení kolem před večeří. Chcete-li vyzkoušet vepřové maso a guacamole, zkuste vepřové karnity s tropickým guacamole.

Ingredients

1 vepřová panenka

1 lžíce chipotle prášku

2 PL hnědého cukru

1 ČL soli

1 PL česnekového prášku

1 ČL papriky

½ lžičky kmínu

¼ ČL skořice

3 rajčata švestka/roma, nakrájená na plátky

3 avokáda

1 limetka

1 francouzská bageta, nakrájená na 1-palcové plátky

Čerstvý koriandr, obloha

Bikety s příchutí Bradley – Hickory, Apple nebo Cherry

Preparation

V misce smíchejte prášek z chipotle, hnědý cukr, sůl, česnek, papriku, kmín a skořici. Vepřovou panenku potřeme celou, aby byla rovnoměrně obalená.

2. Nastavte udírnu na 275 °F s použitím bisquette Bradley Flavour dle výběru (skvěle fungují bílý ořech, jablko nebo třešeň).

3. Uďte vepřové maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F, přibližně 2 – 2 ½ hodiny. Necháme 10 minut odpočinout.

4. Panenku nakrájejte na medailonky.

5. Připravte guacamole nabíráním dužiny z avokáda do středně velké misky. Vymačkejte šťávu z limetky. Rozmačkejte vidličkou nebo šťouchadlem na brambory, dokud nebude hladká a krémová.

6. Jednohubky sestavte tak, že na plátek bagety položíte plátek rajčete a panenku. Navrch dejte trochu guacamole a ozdobte lístkem koriandru.

Podle Steve Cylka

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now