Uzený Vepřová panenka a recept na jednohubky Guacamole
Vepřové a avokádo se kombinují v předkrm s kořeněnou, kouřovou chutí. Tento recept je skvělý pro svačinu na terase, nebo procházení kolem před večeří. Chcete-li vyzkoušet vepřové maso a guacamole, zkuste vepřové karnity s tropickým guacamole.
Ingredients
1 vepřová panenka
1 lžíce chipotle prášku
2 PL hnědého cukru
1 ČL soli
1 PL česnekového prášku
1 ČL papriky
½ lžičky kmínu
¼ ČL skořice
3 rajčata švestka/roma, nakrájená na plátky
3 avokáda
1 limetka
1 francouzská bageta, nakrájená na 1-palcové plátky
Čerstvý koriandr, obloha
Bikety s příchutí Bradley – Hickory, Apple nebo Cherry
Preparation
V misce smíchejte prášek z chipotle, hnědý cukr, sůl, česnek, papriku, kmín a skořici. Vepřovou panenku potřeme celou, aby byla rovnoměrně obalená.
2. Nastavte udírnu na 275 °F s použitím bisquette Bradley Flavour dle výběru (skvěle fungují bílý ořech, jablko nebo třešeň).
3. Uďte vepřové maso, dokud nedosáhne vnitřní teploty 155 °F, přibližně 2 – 2 ½ hodiny. Necháme 10 minut odpočinout.
4. Panenku nakrájejte na medailonky.
5. Připravte guacamole nabíráním dužiny z avokáda do středně velké misky. Vymačkejte šťávu z limetky. Rozmačkejte vidličkou nebo šťouchadlem na brambory, dokud nebude hladká a krémová.
6. Jednohubky sestavte tak, že na plátek bagety položíte plátek rajčete a panenku. Navrch dejte trochu guacamole a ozdobte lístkem koriandru.
Podle Steve Cylka
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now