Vyléčený uzený Vepřová bedna Recept
Chcete -li tento uzený uzený recept na uzenou vepřovou bedra, můžete použít vepřové svíčkové, které získáte v obchodě. Koupil jsem si můj od SAMS a oni přicházejí dva do balíčku. Začnete se dvěma ¼ lb vepřové bedra, oříznuté přebytečným tukem a membránou. Dal jsem je do solanky na 15 dní. Na konci 15 dnů jsem je opláchl, dal je do síťoviny a vyschl je v Bradley asi jednu hodinu při 140 ° F (60 ° C). Poté je za studena ukřižovala pod 80 ° F (26,7 ° C) po dobu asi 4 hodin. Po kouření jsem je přivedl. Nepotřebujete proces sítě. Stejně jako způsob, jakým se maso stará o jeho kouření a má ten „síťový“ vzhled.
Ingredients
Dva ¼ lb vepřové panenky, zbavené přebytečného tuku a membrány.
Léčivá směs:
1 tbsp sůl
1 tbsp hnědý cukr, balený v lžíci
¾ ČL cibulového prášku
½ Tsp Pražský prášek
½ ČL česnekového prášku
½ ČL bílého pepře
¼ Tsp nové koření
Preparation
Vložte hřbety do nádoby na nakládání a směsí na nakládání rovnoměrně potřete všechny povrchy masa.
Vepřové maso zakryjte a ochlaďte.
Po 12 hodinách maso promasírujte.
Poté maso masírujte denně po dobu sedmi dnů.
Po sedmi dnech ji po zbývající dobu vytvrzení masírujte každý druhý den.
Po uplynutí doby sušení hřbety důkladně opláchněte a poté sceďte.
Každý kousek zabalte do papírové utěrky a poté zabalte do novin. Dejte přes noc do lednice.
Následující den odstraňte noviny a papírové ručníky
Síťte bedra a ponechte jednu hodinu v udírně při 140ºF (60ºC) vysušit.
Po jedné hodině studený kouř na 80ºF (26.7ºC) pomocí bílého ořechu asi čtyři hodiny.
Přineste bedra dovnitř, sundejte síťku a prostě něco vyzkoušejte.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now