Uzený Hořčice hořčice vyléčená slanina Recept
Dopřejte si příchutě domácí slaniny v ústech s tímto snadno sledovatelným receptem. Vepřové břicho je potaženo v nádherné směsi medu a hořčice, je na tři dny otřeseno, studené uzené k dokonalosti a poté nakrájeno na proužky, které lze vařit tak, aby v troubě v troubě. S laskavým svolením sítě Alton Brown-Food Network.
Ingredients
200 g (1 šálek) soli
200 g (1 šálek) cukru
55 g (2 unce) medu
15 ml (3 polévkové lžíce) hořčičného prášku
450 g (1 lb) vepřového bůčku
Preparation
V malé misce smíchejte sůl a cukr.
Vepřový bůček rovnoměrně potřete medem a poté potřete hořčicí.
Směs soli a cukru bohatě rozetřete na hořčici.
Vložte do uzavíratelného plastového sáčku a dejte na 3 dny do chladničky.
Po třech dnech vyjměte vepřové maso z nálevu, opláchněte bůček a osušte papírovými ručníky.
Položte na mřížku na plech a umístěte na 1 hodinu před ventilátor, aby se vytvořila pelikula.
Studený kouř po dobu 4 až 6 hodin. Použijte jablečné biskety
Maso dejte na hodinu do mrazáku, aby ztuhlo, abyste ho mohli snadno krájet na proužky slaniny.
Nakrájejte, co potřebujete, a zbytek uchovávejte v mrazicím sáčku v chladničce nebo mrazáku.
Doporučený způsob vaření:
Proužky slaniny položte na plech s mřížkou a vložte do studené trouby.
Zapněte troubu na 400 °F a pečte asi 12 až 15 minut, podle toho, jak křupavou máte rádi slaninu.
Vyjměte ze stojanu a nechte okapat na papírových utěrkách. Užívat si!
Recept s laskavým svolením Alton Brown-Food Network
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now