Honey Mustard Cured Bacon Recipe

Uzený Hořčice hořčice vyléčená slanina Recept



Dopřejte si příchutě domácí slaniny v ústech s tímto snadno sledovatelným receptem. Vepřové břicho je potaženo v nádherné směsi medu a hořčice, je na tři dny otřeseno, studené uzené k dokonalosti a poté nakrájeno na proužky, které lze vařit tak, aby v troubě v troubě. S laskavým svolením sítě Alton Brown-Food Network.

Ingredients

200 g (1 šálek) soli

200 g (1 šálek) cukru

55 g (2 unce) medu

15 ml (3 polévkové lžíce) hořčičného prášku

450 g (1 lb) vepřového bůčku

Preparation

V malé misce smíchejte sůl a cukr.

Vepřový bůček rovnoměrně potřete medem a poté potřete hořčicí.

Směs soli a cukru bohatě rozetřete na hořčici.

Vložte do uzavíratelného plastového sáčku a dejte na 3 dny do chladničky.

Po třech dnech vyjměte vepřové maso z nálevu, opláchněte bůček a osušte papírovými ručníky.

Položte na mřížku na plech a umístěte na 1 hodinu před ventilátor, aby se vytvořila pelikula.

Studený kouř po dobu 4 až 6 hodin. Použijte jablečné biskety

Maso dejte na hodinu do mrazáku, aby ztuhlo, abyste ho mohli snadno krájet na proužky slaniny.

Nakrájejte, co potřebujete, a zbytek uchovávejte v mrazicím sáčku v chladničce nebo mrazáku.

Doporučený způsob vaření:

Proužky slaniny položte na plech s mřížkou a vložte do studené trouby.

Zapněte troubu na 400 °F a pečte asi 12 až 15 minut, podle toho, jak křupavou máte rádi slaninu.

Vyjměte ze stojanu a nechte okapat na papírových utěrkách. Užívat si!

Recept s laskavým svolením Alton Brown-Food Network

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now