Smoked Hillbilly Bacon Recipe

Uzený Hillbilly Bacon Recept



Slanina vyšla skvěle!. Je to tak štíhlé a chuť je fantastická. Nemohu uvěřit, jak snadné je to s BS. Slanina mě stála asi 2,50 lb. To je mnohem méně než obchod s potravinami a je to mnohem štíhlejší, takže jde dál. Navíc je hodnota zábavy k nezaplacení.

Od: Telefonního chlapa

Ingredients

Jeden bpečeně z vepřového zadku (Boston Butt)

½ šálku každého hnědého cukru, Morton's Tender Quick and med (lze nahradit javorovým sirupem nebo melasou)

Preparation

Hnědý cukr a Tender Quick důkladně promíchejte. Pečeně rozkrojte vodorovně na poloviny.

Obě poloviny důkladně potřete směsí cukr/Tender Quick a dobře rozetřete.

Přebytek setřete a pečeně vložte do velkých plastových sáčků na zip.

Dejte do lednice na 6-7 dní vytvrdit.

Třetí den slijte veškerou nahromaděnou tekutinu, otočte sáček a vraťte do lednice.

Poslední den maso vyjmeme ze sáčku a důkladně opláchneme ve studené vodě.

Namočte na 2 hodiny do studené vody, abyste odstranili část slanosti.

Po namočení vyjměte a osušte papírovými utěrkami.

Zahřejte med, melasu nebo javorový sirup, jen tolik, aby zřídl, a potřete maso. Kouřte při 200 °F, dokud nedosáhnete 140 °F v nejtlustší části. Vychladit v lednici. Až budete připraveni k jídlu, nakrájejte na požadovanou tloušťku a použijte jako běžnou slaninu.